banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

20 Nisan 2024 Cumartesi

Dijital Yapay Zeka Mı

Teşekkürler Beşiktaş

UEFA Avrupa Ligi son 16 turunda Beşiktaş, deplasmanda 2-1 mağlup olduğu Club Brugge'e Atatürk Olimpiyat Stadı'nda da 3-1 mağlup olarak Avrupa'ya havlu attı.

20 Mart 2015 Cuma 01:02
Teşekkürler Beşiktaş
banner311
Teşekkürler Beşiktaş
UEFA Avrupa Ligi son 16 turunda Beşiktaş, deplasmanda 2-1 mağlup olduğu Club Brugge'e Atatürk Olimpiyat Stadı'nda da 3-1  mağlup olarak Avrupa'ya havlu attı.

BEŞİKTAŞ 1 - 3 CLUB BRUGGE
STAT: Atatürk Olimpiyat
HAKEMLER: Sergey Karasev, Anton Averyanov, Tikhon Kalugin
BEŞİKTAŞ: Tolga, Opare (Dk.70 Kerim), Franco, Becip, Motta, Gökhan, Veli, Tolgay, Olcay, Mustafa Pektemek (Dk.73 Cenk Tosun), Demba Ba
TEKNİK DİREKTÖR: Slaven Bilic
CLUB BRUGGE: Ryan, De Fauw (Dk.69 Gedoz), Duarte, Meunier, De Bock, Mechele, Simons, Refaelov , Vormer, De Sutter (Dk.80 Oulare), Izqueirdo (Dk.65 Bolingoli)
TEKNİK DİREKTÖR: Michel Preud'homme
GOLLER: Dk.47 Motta (Beşiktaş), Dk.61 De Sutter Dk.80, Dk.89 Bolingoli (2) (Club Brugge)
SARI KARTLAR: Opare, Veli (Beşiktaş), Jose İzquierdo, Meunier (Club Brugge)
KIRMIZ KART: Dk.90 Olcay Şahan (Beşiktaş)

Karşılaşmaya baskılı başlayan taraf Beşiktaş oldu. Siyah-Beyazlılar Gökhan Töre önderliğinde Club Brugge kalesinde etkili olmaya çalıştı fakat aradığı net pozisyonları bulamadı.
Belçika ekibi ileride uzun boylu oyuncusu De Sutter ile yan toplarda etkili olmaya çalıştı hatta golede çok yaklaştılar. Dakikalar 21'i gösterdiğinde sol kanattan yapılan ortaya iyi yükselen De Sutter, iyi de bir kafa vuruşu yaptı fakat top direğin hemen yanından auta gitti.

Beşiktaş'da ise Demba Ba'nın iki şutu kaleyi buldu fakat kaleci Rayn gole izin vermedi. Kalan dakikalarda da gol olmayınca Atatürk Olimpiyat Stadı'nda ilk yarı 0-0 beraberlikle sonuçlandı.

İkinci yarı golle başladı. 47. dakikada Motta'nın harika şutu kalecinin uzanamayacağı yere gitti ve temsilcimiz Beşiktaş Belçika ekibi karşısında 1-0 öne geçti.

Golden sonra Club Brugge Beşiktaş kalesine çok adamla gelmeye başladı. 61. dakikada gelişen Club Brugge atağında Simons'un kafayla indirdiği topu kontrol eden De Sutter, savunmamının da bir anda eksik kalmasından faydalanarak ceza alanına girdi ve karşı karşıya pozisyonda topu sol köşeden ağlara gönderdi:1-1.

Beraberlik golünden sonra Beşiktaş oyunu rakip yarı alana yıktı. Defansta geniş boşluklar veren Siyah-Beyazlılar 80. dakikada gelişen Club Brugge atağında Bolingoli'nin ayağından kalesinde ikinci golü gördü:1-2.

Golden sonra Beşiktaş iyice oyun disiplininden koptu. 89. dakikada hızlı gelişen Brugge atağında Bolingoli kendisinin ikinci takımının üçüncü golünü kaydetti:1-3.

Kalan dakikalarda başka gol olmayınca Beşiktaş Club Brugge'e 3-1 mağlup olarak UEFA Avrupa Ligi'ne veda etti.

Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV