banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner326
20 Nisan 2024 Cumartesi

Dijital Yapay Zeka Mı

Trabzonspor Mersin'e patladı

Spor Toto Süper Lig 23. hafta kapanış maçında Trabzonspor deplasmanda Mersin İdman Yurdu'nu Mehmet Ekici, Sefa Yılmaz (2), Serol (K.K.) ve Cardozo'nun golleriyle 5-1 mağlup etti. Bu sonuçla Bordo-Mavililer haftayı İstanbul Başakşehir ve Bursaspor'un da puan kaybetmesiyle 4. sırada tamamladı.

09 Mart 2015 Pazartesi 22:23
Trabzonspor Mersin'e patladı
banner291
Trabzonspor Mersin'e patladı
Spor Toto Süper Lig 23. hafta kapanış maçında Trabzonspor deplasmanda Mersin İdman Yurdu'nu Mehmet Ekici, Sefa Yılmaz (2), Serol (K.K.) ve Cardozo'nun golleriyle 5-1 mağlup etti. Bu sonuçla Bordo-Mavililer haftayı İstanbul Başakşehir ve Bursaspor'un da puan kaybetmesiyle 4. sırada tamamladı.

MERSİN İDMAN YURDU 1 - 5 TRABZONSPOR
STAT:  TEVFİK SIRRI GÜR
HAKEMLER: Ali Palabıyık, Ali Saygın Ögel, Serkan Çimen
MERSİN İDMANYURDU: Nihat, Güven, Servet, Mitrovic, Serol, Sadiku, Oktay (Dk.73 Sinan), Khalİlİ (Dk.46 Murat Ceylan), Tita (Dk.46 Pedriel), Welliton, Nakoulma
TEKNİK DİREKTÖR: Rıza Çalımbay
TRABZONSPOR: Hakan, Bosingwa, Mustafa Akbaş, Medjani, Uğur Demirok, Salih, Fatih (dk.85 Soner), Sefa, Mehmet Ekici (Dk.77 Waris), Erkan (Dk.79 Özer), Cardozo
TEKNİK DİREKTÖR: Ersun Yanal
GOLLER: Dk.80 Sinan Kaloğlu (Mersin İdman Yurdu), Dk.30 Mehmet Ekici, Dk.45, Dk.56 Sefa Yılmaz (2),Dk.69 Serol (K.K.), Dk.90 Cardozo(Trabzonspor)
SARI KARTLAR: Servet Çetin, Welliton (Mersin İdman Yurdu), Bosingwa (Trabzonspor)

Tevfik Sırrı Gür Stadyumu'nda karşılaşma Trabzonsporlu futbolcuların vuruşuyla başladı.

Bu sezon deplasmanda sadece lider Galatasaray'ı yenen Bordo-Mavililer, iç saha performansı yüksek olan Mersin deplasmanında da karşılaşmaya kötü başladı.

Ev sahibi ekip Welliton, Tita ve Nakoulma gibi hızlı oyuncularıyla Trabzonspor kalesinde etkili olmaya çalıştı.

Dakikalar 30'u gösterdiğinde son haftalarda Bordo-Mavililerin formda ismi olan Mehmet Ekici sahne aldı. Ceza sahasının 3 metre  gerisinden kazanılan frikikte topun başına geçen yıldız futbolcu, düzgün bir vuruşla kaleci Nihat'ı avlamayı başardı:0-1.

Bu dakikadan sonra oyunun mutlak hakimi Ersun Yanal'ın öğrencileriydi.

İlk yarının son bölümlerinde Mehmet Ekici'nin kullandığı köşe vuruşuna iyi yükselen Sefa Yılmaz takımının ikinci golünü kaydetti.
Kalan bölümde başka gol olmayınca Bordo-Mavililer soyunma odasına 2-0'lık üstünlükle gitti.

İkinci yarının başlamasıyla Rıza Çalımbay Murat Ceylan ve Pedriel'i oyuna dahil etti. Bu değişikliklerle Mersin İdman Yurdu tüm riskleri almış oldu.
Bu değişikliklerin ardından Trabzonspor ilk yarıda olduğu gibi ikinci yarıda da oyunun mutlak hakimi oldu.

56. dakikada yine Mehmet Ekici'nin kullandığı köşe vuruşuna iyi yükselen Sefa kendisinin iki takımının üçüncü golünü kaydetti.

Golden sonra Rıza Çalımbay'ın öğrencileri oyundan iyice düştü. 69. dakikada Erkan Zengin'in ceza sahasına gönderdiği ortayı Serol ters bir kafa vuruşuyla kendi ağlarına gönderdi:0-4.

Rıza Çalımbay son değişiklik hakkını Sinan Kaloğlu'ndan yana kullandı. Tecrübeli golcü oyuna girdikten 7 dakika sonra takımı adına ilk golü kaydetti:1-4.

Karşılaşmanın son dakikalarında ise Trabzonspor'un yıldız ismi Oscar Cardozo sahneye çıktı. Ceza sahasına girmeden sert bir şut çıkaran Paraguaylı yıldız karşılaşmanın skorunu belirleyen golü kaydetti:1-5.


beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV