banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner314
25 Nisan 2024 Perşembe

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Trabzonspor'da deprem! Şenol Güneş istifa etti

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, Elazığspor karşısında alınan mağlubiyetin ardından istifa etti.

27 Ocak 2013 Pazar 18:27
Trabzonspor'da deprem! Şenol Güneş istifa etti
banner312
Trabzonspor'da deprem! Şenol Güneş istifa etti

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, Elazığspor karşısında alınan mağlubiyetin ardından istifa etti. 

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, 3-1 kaybettikleri Sanica Boru Elazığspor maçının ardından yaptığı açıklamada, ''Trabzonspor'da kan değişikliğinin yararlı olacağını düşünüyorum'' dedi.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısına katılan Güneş, oyuncularla aynı duygu ve düşünceleri paylaşmada sıkıntı çektiklerini belirterek, ''Oyuncularımda iyi niyet olmasına rağmen, bu konuda mesafe alamadık. Bu nedenle de Trabzonspor'da kan değişikliğinin yararlı olacağını düşünüyorum'' diye konuştu.

Karşılaşmayla ilgili çok fazla söz söylemenin bir anlamı olmadığını ifade eden Güneş, şöyle devam etti:

''Bu anlayışta, lehimize oyun ve skor sağlayamadık. Bunun sorumlusu da benim. Ben bu kadronun daha iyi sonuçlar alacağını düşünüyorum. Ligde geriden gelmenin verdiği sıkıntıyı maç içerisinde yediğimiz her gol sonrasında kırılma olarak görüyoruz. Bunların olmaması için şu anda en uygun şeyin Trabzonspor'un oyuncu kadrosunun, yönetiminin, medyanın, halkın daha rahat olabilmesi için bir kan değişikliği gerekir. Onun dışındaki değişikliklerin Trabzonspor'a daha zararlı olacağını düşünüyorum. Burada mühim olan Trabzonspor'a destek olmak. Trabzonspor'un kupada iddiası devam ediyor ama ligde şu anda bulunduğumuz yer Trabzonspor tarihine yakışmıyor.'' 

Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV