banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner225
20 Nisan 2024 Cumartesi

Dijital Yapay Zeka Mı

Transferi cebinden yapacak!

Galatasaray'ın tüm stoperlerinde türlü arızalar çıkması sarı kırmızılı ekibin sezonun ikinci yarısının başlangıcında büyük sıkıntıya soktu.

24 Ocak 2015 Cumartesi 07:33
Transferi cebinden yapacak!
banner299
Transferi cebinden yapacak!

Galatasaray'ın tüm stoperlerinde türlü arızalar çıkması sarı kırmızılı ekibin sezonun ikinci yarısının başlangıcında büyük sıkıntıya soktu. Başkan yardımcısı Abdürrahim Albayrak ise Hamza Hamzaoğlu'nun sıkıntısına çare olabilmek için stoper arayışlarını tek başına sürdürüyor.

Galatasaray'ın 2. Lig'in alt ligi olan kırmızı grupta orta sıralarda yer alan ve türlü sıkıntıları olan Diyarbakırspor karşısında savunmada sıkıntılar yaşaması teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'nu Rize maçı öncesinde endişeye düşürdü.
 
Galatasaray'ın genç teknik direktörü Diyarbakır karşısında Melo'yu stoper mevkine kaydırarak, zorunlu partneri Hakan Balta'nın ağırlığına karşı artı bir önlem düşünmüştü. Ayrıca genç Emre Can'a şans vermeyerek savunma göbeğini hiç olmaz ise tecrübeli iki oyuncusu ile doldurmayı planladı. Ancak Melo'nun savunma göbeğindeki performansı düşündürücü oldu. Brezilyalı oyuncunun pas isabeti düştüğü gibi oyun disiplinini tamamen yitirdiği gözlendi.
 
Hamza Hamzaoğlu oyunun ikinci yarısında Sneijder'i çıkarıp şu an mevcut kadrodaki tek orijinal stoper olan genç Emre Can'ı savunma göbeğine çekip Melo'yu orta alana yerine döndürdü. Bu değişiklik savunmayı kontrol altına aldı mı bilinmez ama yenik durumdaki Galatasaray'ın uzatma dakikalarında bir gol yemesi ile sonuçlandı.
 
Galatasaray Teknik Direktörü maç sonu açıklamasında Melo'nun stoper mevkindeki performansından memnun olmadığını da açıkça belirtti. Sarı kırmızılılar pazar günü ligde Rizespor ile karşı karşıya gelirken savunmadaki büyük soruna şimdilik çare üretmesi de mümkün görünmüyor.

ALBAYRAK CEBİNDEN TRANSFER YAPIYOR

Başkan yardımcısı Abdürrahim Albayrak ise Hamza Hamzaoğlu'nun sıkıntısına çare olabilmek için stoper arayışlarını tek başına sürdürüyor. Ancak bu transfer için yönetimin harcama yapacak durumu yok. Eğer Galatasaray sürpriz bir stoper transferi gerçekleştirirse Abdürrahim Albayrak'ın büyük ihtimalle bu transferin maliyetini cebinden karşılaması gerekecek. Ancak Rizespor maçına 2 gün kala bu transferin yetişmesi ve oynaması mümkün gözükmüyor.
 
Hamza Hamzaoğlu takımının bugün ve yarın yapacağı iki antrenmanın sonrasında Melo ile Emre Can'dan birini stoperde tercih etmek için karar verecek. Ancak Diyarbakır maçı gösterdi ki; Melo'yu savunmanın göbeğine çekmek orta alanda direnç kaybı ve başlı başına ayrı bir sorun daha oluşturuyor.

beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV