banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner287
28 Mart 2024 Perşembe

6 ay çakarlı araçla para taşıdık

Ve Galatasaray'da harekat başladı

Galatasaray, takımdan ayrılmak isteyen Felipe Melo'nun yerini Gökhan İnler'le dolduracak.

11 Temmuz 2015 Cumartesi 08:33
Ve Galatasaray'da harekat başladı
banner265
Ve Galatasaray'da harekat başladı
Galatasaray, takımdan ayrılmak isteyen Felipe Melo'nun yerini Gökhan İnler'le dolduracak. Futboldan sorumlu yönetim kurulu üyesi Cüneyt Tanman, her iki oyuncunun durumunu görüşmek için İtalya'ya gitti.

Galatasaray'da transfer çalışmaları sürüyor. Futboldan sorumlu yönetim kurulu üyesi Cüneyt Tanman, Gökhan İnler ve Melo konusunu çözümlemek için İtalya'ya gitti.

Tanman, öncelikle Melo'nun Inter'e transferi için İtalyan temsilcilerle bir araya gelecek. Brezilyalı futbolcu, Galatasaray'dan ayrılmak istediğini daha once teknik ekibe söylemişti. Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu da Melo'ya 20 Temmuz'da başlayacak ikinci kampa kadar süre tanımış ve son kararını vermesini istemişti.

MELO'NUN 1 YILLIK SÖZLEŞMESİ BULUNUYOR
Inter Teknik Direktörü Roberto Mancini'nin kadroda görmek istediği isimlerden olan Felipe Melo'nun Galatasaray ile 1 yillik sözleşmesi daha bulunuyor. Tanman, yıllık 3.1 milyon Euro kazanan tecrübeli futbolcu için olumlu sonuç aldığı taktirde Gökhan İnler temaslarını hızlandıracak.
WATFORD DA GÖKHAN İNLER'İN PEŞİNDE
İngiltere'den Watford'un teklifini Galatasaray için reddeden Gökhan İnler içinse Napoli 4 milyon Euro bonservis bedeli istiyor. Sarı kırmızılılar, pazarlıkla fiyatı indirmeyi amaçlıyor. Tecrübeli futbolcuya yıllık 2.5 milyon Euro vermeyi düşünen Galatasaray, 20 Temmuz'da başlayacak kampa Gökhan İnler'i yetiştirmeyi planlıyor.

Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV