banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner288
29 Mart 2024 Cuma

6 ay çakarlı araçla para taşıdık

Volkan Demirel hakkında bomba yorum!

Erman Toroğlu, Volkan Demirel'in takımdan gönderilmesi gerektiğini söyledi.

31 Ocak 2017 Salı 05:36
Volkan Demirel hakkında bomba yorum!
banner321
Volkan Demirel hakkında bomba yorum!

Erman Toroğlu, Volkan Demirel'in takımdan gönderilmesi gerektiğini söyledi.

Beylikdüzü Tabela

Toroğlu, Volkan Demirel'in takımdan gönderilmesi gerektiğini söyledi.
 
Erman Toroğlu, Kayserispor'un Fenerbahçe'yi 4-1 yendiği karşılaşmanın ardından çarpıcı açıklamalar yaptı. Toroğlu, Fenerbahçe'nin Kayserispor'a farklı yenilmesinde Volkan Demirel'i sorumlulardan biri olarak gösterdi.
 
İşte A Spor'da yayınlanan Takım Oyunu programında konuşan Toroğlu'nun açıklamaları:
 
"HER SENE BÖYLE VOLKAN DEMİREL"
Volkan Demirel'in Fenerbahçe'nin Galatasaray Odebank'ı yendiği THY Euroleague maçının ardından sarı-kırmızılılara yönelik küfürlü tezahürat yapmasına göndermede bulunan Toroğlu,"Bu skorun iki sorumlusu var. Birincisi Volkan Demirel, ikincisi Aziz Yıldırım. Volkan kardeşim, taraftarlar 'İşte böyle her sene böyle derlerse ne yapacaksın? 30'dan 35'ten vuruyorlar. Her sene böyle işte böyle Volkan Demirel. Böyle atarlar adama. Bazı şeyleri yaparken düşüneceksin."dedi.
 
"VOLKAN DEMİREL İLE BU İŞ OLMAZ"
"Artık Volkan Demirel ile bu iş olmaz. Volkan'ı falan sallayacaklar. Yeni bir ruh getirecekler. Ancak başta bir ruh var, tuz ruhu."
 

"ŞENER F.BAHÇE'DE GOL ARIYOR"
Volkan Demirel'in ardından Şener Özbayraklı'yı da eleştiren Erman Toroğlu "Şener Özbayraklı, Fenerbahçe'de gol arıyor, hücuma çıkıyor. Sen gol arasan ne olur Şener kardeşim? Sen önce görevini yap. Bak goller senin tarafından geldi. Kaç tane kontra Şener'in oradan geldi. Ama Fenerbahçe'de karmaşıklık var. Kayserispor 7-8 oyuncu aldı, öyle bir takım. Ligin ilk yarısına göre çok farklı bir takım. Fenerbahçe de hala 1 oyuncu alacak. Fenerbahçelilerin bunu görmesi lazım. 60-70'te 4'ü atsaydı Kayserispor, maç 6'ya 7'ye giderdi" açıklamalarını yaptı.

beylikdüzü gnl tabela

beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV