banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner309
24 Nisan 2024 Çarşamba

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Zokora'da 'ırkçılık' iddiası! Emre yanıt verdi...

Trabzonsporlu Didier Zokora, Fenerbahçe maçının ardından yaptığı açıklamada Emre Belözoğlu'nun kendisine ırkçı ifadeler kullandığını söyledi.

16 Nisan 2012 Pazartesi 01:53
Zokora'da 'ırkçılık' iddiası! Emre yanıt verdi...
banner265
Zokora'da 'ırkçılık' iddiası! Emre yanıt verdi...
Trabzonsporlu Didier Zokora, Fenerbahçe maçının ardından yaptığı açıklamada Emre Belözoğlu'nun kendisine ırkçı ifadeler kullandığını söyledi.
Trabzonspor'un Fildişili oyuncusu Didier Zokora, Fenerbahçe karşılaşmasının ardından yaptığı açıklamada Emre Belözoğlu'nun kendisine ırkçı sözler sarfettiğini söyledi.

Yayıncı kuruluşun mikrofonlarına konuşan Zokora yaptığı açıklamada,"Maç içerisinde Emre bana 'Pis zenci' şeklinde ifadeler kullandı. Fenerbahçe takımında Yobo gibi Sow gibi isimler var. Onlarla da aynı tene sahibim. Ancak böyle bir hakarete uğramayı hiç kimse haketmiyor." ifadelerini kullandı.
 
Zokora, Emre'nin kendisi için kullandığı ifadeler karşısında çok üzüldüğünü belirtirek, "Tenimizin rengi ne olursa olsun hepimiz futbol için emek veriyoruz. İnsanlara bir gösteri sunmaya çalışıyoruz. Bu olay çok ayıp ve utanç vericidir. İnsanların ten rengi, onlara hakaret etme hakkını kimseye vermez" şeklinde konuştu.
 
Konuyla ilgili FIFA ve UEFA'nın katı kuralları olduğunu belirten Zokora, Emre'nin kendisine söylediği sözlerin 'ırkçılık' konusuyla ilgili önemli bir örnek teşkil edeceğini söyleyerek açıklamalarını sonlandırdı.
 
EMRE'DEN JET YANIT
 
Fenerbahçeli Emre Belözoğlu, Trabzonsporlu Zokora'nın 'ırkçılık' iddialarına jet yanıt verdi.
 
Fenerbahçeli oyuncu maç içerisinde kendisinin de Zokora'nın da kötü kelimeler kullandığını ancak maçın bitişinin ardından sarılarak aralarındaki sorunu çözdüğünü söyledi. Emre, yayıncı kuruluşa yaptığı açıklamada, "Maçın içinde bazen tansiyon yükseldiğinde birbirimize çok kötü sözler söyledik. Benim ona, onun da bana ettiği ana avrat küfürler aptalcaydı. İkinci yarının ortalarında o benden, ben de ondan özür diledik. Maç bitince birbirimize sarılarak maçı bitirdik. Ancak maçtan sonra çıkıp böyle şeyler söylemesinin arkasında ben artniyet ararım. Maçta olan şeyleri maçın sonrasına taşımaya ne gerek var." ifadelerini kullandı.
 
Zokora'nın kendisine söylendiğini iddia ettiği sözleri üstü kapalı olarak kabul eden deneyimli futbolcu, "Benim tarafımdan özür dilemem gerekiyorsa diliyorum. Ağzımdan çıkıp çıkmadığını tam hatırlamıyorum ama dediysem de herkesten özür dilerim. Ancak şunun da bilinmesini istiyorum, o sözleri söylemiş olabilirim ancak Zokora art niyetli. Sahayı sarılarak terk ettik, sorunları çözerek. Onun böyle bir şey yapmasını kabul edemem." şeklinde konuştu.
 
Zokora'ya tepkisini dile getiren Belözoğlu, "Ne olursa olsun Emre Belözoğlu gündeme geliyor. Maçtan sonra ben de çıkıp herkes hakkında bir çok şey söylerim. Ancak maç içinde kapanmış mevzuyu saha dışına taşımanın bir alemi yok. Bu konuda da içim çok rahat." diyerek sözlerini noktaladı.

beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV