banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner314
29 Mart 2024 Cuma

6 ay çakarlı araçla para taşıdık

Zorlu maçta gülen olmadı!

Galatasaray, ligin flaş takımlarından Kasımpaşa'ya konuk oldu.

02 Aralık 2013 Pazartesi 03:31
Zorlu maçta gülen olmadı!
banner312
Zorlu maçta gülen olmadı!
Galatasaray, ligin flaş takımlarından Kasımpaşa'ya konuk oldu.
Galatasaray, Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda Kasımpaşa ile 1-1 berabere kaldı.
Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında Galatasaray, deplasmanda Kasımpaşa ile 1-1 berabere kaldı.

Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda oynanan karşılaşmada ev sahibi ekip, 11. dakikada Sanharib Malki'nin golüyle 1-0 öne geçti. Galatasaray bu gole 60. dakikada Drogba'nın asistinde Burak Yılmaz'ın golüyle yanıt verdi. Kalan bölümde başka gol olmayınca karşılaşma 1-1'lik eşitlikle tamamlandı.

Galatasaray'ın kaleyi bulan ilk şutunu 57. dakikada bulması da ilginç bir istatistik olarak göze çarptı.

Bu sonucun ardından lider Fenerbahçe'nin iki puan kaybettiği haftada Kasımpaşa puanını 26'ya, Galatasaray ise 23'e yükseltti.

KASIMPAŞA 1 - GALATASARAY 1

Stat: Recep Tayyip Erdoğan

Hakem: Hüseyin Göçek

Kasımpaşa: Isaakson, Elyasa, Yalçın, Barış, İlhan, Andre Castro, Donk, Babel, Adem, Malki (Dk. 68 Tabare), Scarione
Teknik Direktör: Shota Arveladze

Galatasaray: Eray, Eboue (Dk. 82 Gökhan Zan), Semih, Chedjou, Riera (Dk. 56 Emre Çolak), Sabri, Selçuk, Melo, Bruma (Dk. 45 Umut Bulut), Burak, Drogba
Teknik Direktör: Roberto Mancini

Sarı Kartlar: Yalçın Ayhan, İlhan Eker (Kasımpaşa) / Riera (Galatasaray)

Goller: Dk. 11 Malki (Kasımpaşa) / Dk. 61 Burak Yılmaz (Galatasaray)

NOTLAR.. NOTLAR..

Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında Kasımpaşa'ya konuk olan Galatasaray'da teknik direktör Roberto Mancini, kadrosunda değişikliğe gitti.

İtalyan teknik adam, ligde son oynanan Sivasspor maçında ilk 11'de yer vermediği isimlerden Semih Kaya, Drogba, Bruma ve Sabri Sarıoğlu'nu bu kez 11'de sahaya sürdü.

Milli takım kampında yaşadığı sakatlık sonrası ligdeki Sivasspor ve UEFA Şampiyonlar Ligi'ndeki Real Madrid karşılaşmalarında forma giyemeyen Semih Kaya, Kasımpaşa mücadelesiyle yeniden formasına kavuştu.

Mancini'nin Real Madrid maçı öncesi Sivasspor mücadelesinde yedek soyundurduğu ve son dakikalarda sahaya sürdüğü Drogba, bu kez ilk 11'deki yerini alırken, İtalyan teknik adamın Sivasspor karşısında ilk 18'e dahi almadığı Bruma ile Sabri Sarıoğlu ise bu karşılaşmada sahaya 11'de çıktılar.

Sivasspor karşılaşmasına 11'de başlayan oyunculardan Gökhan Zan, Aydın Yılmaz ve Umut Bulut ise yedekler arasında yer aldı.

- Eksikler

Sakatlık ve cezaları nedeniyle karşılaşmada Galatasaray takımından 4, Kasımpaşa ekibinden 1 oyuncu forma şansı bulamadı.

Galatasaray'da ligin 12. haftasındaki Sivasspor maçında kırmızı kart görmesi nedeniyle cezalı olan Dany ile sakatlıkları bulunan Sneijder, Muslera ve Hamit Altıntop takımdaki yerlerini alamadılar.

Kasımpaşa takımında ise Bursaspor maçında sarı kart cezalısı durumuna düşen Kerem Şeras, Galatasaray'a karşı forma giyemedi.

- Kasımpaşa kadroyu değiştirmedi

Kasımpaşa Teknik Direktörü Shota Arveladze, Galatasaray maçında takım kadrosunu zorunlu bir değişiklik dışında bozmadı.

Geride kalan haftada oynanan Bursasspor maçında sahaya sürdüğü ilk 11'den tek değişikliği, sarı kart cezalısı durumuna düşen Kerem Şeras'ın yerine Barış Başdaş'ı alarak yapan Gürcü teknik adam, kadro istikrarını devam ettirdi.

- Stat dolmadı

Kasımpaşa-Galatasaray maçına futbolseverlerin ilgisi yeterli düzeyde olmadı.

Maçta Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadı tribünlerinde yer yer boşluklar gözlenirken, Galatasaray taraftarları kendilerine ayrılan bölümü doldurdular.

Her iki takım taraftarları da maç öncesi yaptıkları tezahüratlarla futbolculara destek verdiler.

MAÇTAN DAKİKALAR

7. dakikada Adem Büyük?ün pasında ceza sahasında içinde topla buluşan Castro'nun vuruşunda meşin yuvarlak auta çıktı.

11. dakikada Scarione'nin ara pasında ceza sahasının içinde topla buluşan Malki'nin vuruşunda meşin yuvarlak ağlarla buluştu. 1-0

18. dakikada Babel'in ceza sahası dışı sağ çaprazından sert vuruşunda top kaleci Eray?da kaldı.

42. dakikada Castro'nun rakiplerini geçerek verdiği pasta ceza sahası dışında topla buluşan Babel'in sert vuruşunda meşin yuvarlak kaleci Eray'da kaldı.

54. dakikada Kasımpaşa etkili geldi. Bu dakikada Babel, rakiplerini çalımladıktan sonra daha müsait durumdaki Oscar Scarione'yi gördü. Bu oyuncunun vuruşu az farkla yandan auta çıktı.

60. dakikada Galatasaray, beraberliği yakaladı. Bu dakikada Drogba, sol çaprazda rakibini geçtikten sonra çizgi üzerinden ortasını yaptı. Kaleci Isaksson'u geçen topu altı pastan Burak Yılmaz, kaleye gönderdi. 1-1.

66. dakikada Sabri'nin pasında cezaalanı içinde topla buluşan Drogba'nın sağ ayağının dışı ile yaptığı vuruş yandan oyun alanını terk etti.

75. dakikada gelişen Galatasaray atağında Melo'nun pasında sağ çaprazda topla buluşan Eboue'nin sert şutunu kaleci çeldi.

79. dakikada Kasımpaşa mutlak bir golden oldu. Viudez'in savunmanın arkasına attığı uzun pasa haraketlenen Babel, kaleci ile karşı karşıya kaldığı anda vurdu. Kaleci Eray, yerdeyken son anda tehlikeyi uzaklaştırdı.

80. dakikada Galatasaray etkili geldi. Bu dakikada Umut Bulut'un ortasında Burak Yılmaz'ın kafa vuruşunu kaleci Isaksson, güçlükle çıkardı.

Kalan dakikalarda başka gol olmayınca mücadele 1-1 sona erdi.

beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV