banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner300
23 Nisan 2024 Salı

Dijital Yapay Zeka Mı

Yolsuzlukla Mücadeleye Tam Destek Geldi!

Sivil Toplum Kamu İşbirliği Uluslararası Konferansı’nda AB üyelik sürecinden yasama süreçlerine kadar pek çok konu farklı açılardan tartışıldı. Yolsuzlukla Mücadeleye tam destek geldi.

26 Nisan 2013 Cuma 22:22
Yolsuzlukla Mücadeleye Tam Destek Geldi!
banner321

Yolsuzlukla Mücadeleye Tam Destek Geldi!

Sivil Toplum Kamu İşbirliği Uluslararası Konferansı’nda AB üyelik sürecinden yasama süreçlerine kadar pek çok konu farklı açılardan tartışıldı. Yolsuzlukla Mücadeleye tam destek geldi.

25-26 Nisan 2013 tarihleri arasında İstanbul'da “Sivil Toplum - Kamu İşbirliği Uluslararası Konferansı” Point Hotel Barbaros da yapıldı.

Türkiye Cumhuriyeti AB Bakan Yardımcısı Dr. Alaattin Büyükkaya, Avrupa Birliği Türkiye Delegasyonu Mali İşbirliği, Kurum Oluşturma ve Sivil Toplum Bölümü Başkanı Erwan Marteil ve TÜSEV Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Timur Erk’in gerçekleştirdiği toplantıda “Katılımcı Demokrasilerde Sivil Toplum-Kamu Sektörleri arasındaki Diyalog ve İşbirliği”, “Sivil toplum kamu işbirliği nasıl olmalıdır?” konuları ele alındı.

“Sivil toplum - kamu işbirliği hangi ilkeler ve araçlarla düzenlenmelidir?” “Uygun Ortam Nasıl Sağlanır?” gibi konular etraflıca tartışılırken sivil toplum-kamu sektörleri arasındaki işbirliği örnekleri de paylaşıldı.

Yolsuzluk ve Haksızlıklara Karşı Mücadelede Eğitim, Kültür, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'ne Büyük İlgi…

Y.H.K.M.D Başkanı Huriser Ece SOYSEV, Y.H.K.M.D Projeler sorumlusu Engin SEVİNÇ, Y.H.K.M.D Basın Danışmanı Adnan EREN'İN katıldığı konferans da Yolsuzlukla Mücadeleye ilgi büyüktü.

Avrupa Birliği Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Sayın Dr. Mehmet CANGİR Y.H.K.M.D'nin yapacağı tüm çalışmalara katkı sağlayacaklarını derneklerin önemli olduğunu vurguladı.

T.B.M.M Kanunlar ve Kararlar Başkanı Habip KOCAMAN Y.H.K.M.D'nin yaptığı ve yapacağı çalışmalardan bilgi sahibi olduğunu yasal zeminde Y.H.K.M.D'nin fikirlerinden istifade etmek istediklerini dernek çalışmalarını hayranlıkla takip ettiğini söyledi.

İçişleri Bakanlığı Dernekler Dairesi Başkanı Mustafa YARDIMCI Y.H.K.M.D'nin kendisinin de hukukçu olmasından kaynaklanan zorluklarını biliyorum. Y.H.K.M.D çok kutsal bir görev yapıyor. İçişleri Bakanlığı Dernekler Dairesi olarak STK'lara büyük önem veriyoruz. Y.H.K.M.D için elimizden ne geliyorsa yapmaya hazırız. Yolsuzlukla mücadele en kutsal görevlerdendir dedi.

Konferansa katılan, Üniversite temsilcileri, dernek başkanları, müfettişler Y.H.K.M.D'nin yanında olduklarını tüm güçleri ile Y.H.K.M.D yanında olduklarını belirttiler.

Y.H.K.M.D Başkanı Huriser Ece SOYSEV  ; dernek olarak hem sivil toplumun , hem de kamunun haklarını koruyoruz. Amacımız yolsuzlukların, haksızlıkların mücadelesini vermek. Derneğimize gösterilen bu güzel ilginin değerli paylaşımların Uluslararası alanda Türkiye’ye çok büyük katkı sağlayacağını düşünüyorum.

İngiltere, Hırvatistan, Makedonya, Slovenya ve Macaristan gibi ülkelerden, Avrupa Komisyonu, Avrupa Konseyi gibi kurumlardan önemli temsilcilerin katılımıyla uluslararası düzeyde deneyimlerin paylaşıldığı konferansa 20’ye yakın kamu kuruluşu ve 150’nin üzerinde sivil toplum temsilcisi katıldı.

beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV