banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner319
24 Nisan 2024 Çarşamba

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

AVEA ya MAHKEMEDEN ŞOK KARAR

AVEA ya MAHKEMEDEN ŞOK ARA KARARI ANAYASA nın 6.11.40.74.HÜKÜMLERİNİ İHLAL ETTİNİZMİ YOKSA ETMEDİNİZMİ AVEA NE YAPACAK MAHKEMEYE NE CEVAP VERECEK.

23 Mayıs 2014 Cuma 03:54
AVEA ya MAHKEMEDEN ŞOK KARAR
banner266
AVEA ya MAHKEMEDEN ŞOK KARAR
AVEA ya MAHKEMEDEN ŞOK ARA KARARI ANAYASA nın 6.11.40.74.HÜKÜMLERİNİ İHLAL ETTİNİZMİ YOKSA ETMEDİNİZMİ AVEA NE YAPACAK MAHKEMEYE NE CEVAP VERECEK.

AVEA ya KARŞI DİYARBAKIR 1.ASLİYE HUKUK MAHKEMESİNDE AÇILAN ‘’ İPTAL MANEVİ TAZMİNAT VE AĞIR PARA CEZASI ‘’ İSTEMLİ DAVADA 15.05.2014 TARİHİNDE YAPILAN DURUŞMADA HAKİM AVEA nın AVUKATININ DAVANIN RED TALEBİNİ KABUL ETMEDİ AVEA ya MÜZEKKERE YAZILARAK DAVACININ DİLEKÇESİNE YAZILI OLARAK CEVAP VERİLİP VERİLMEDİĞİNİN SORULMASINA KARAR VERDİ VE AVEA ya MAHKECE MÜZEKERE YAZILDI AVEA NE YAPACAK MAHKEMEYE NE CEVAP VERECEK.

D.A'nın İddialarına Avea ne Cevap Verecek!!!

D.A İsimli Vatandaş AVEA İLETİŞİM HİZMETLERİ A.Ş ye Dilekçe yazıp Gerek TERÖR ÖRGÜTLERİNİN gerekse YASA DIŞI YAPILANAN SUÇ ÖRGÜTLERİNİN Vatandaşların ele geçirdikleri kimlik bilgileri ile Telefon ve İnternet Hattı açıldığını beyan ederek adına kayıtlı sürekli kullandığı GSM Hattından olur alınmadan adına yeni telefon ve internet hatları açılmamasını talep edip, yazdığı dilekçesinin sonunda da iş bu dilekçem, Anayasanın 74.maddesine istinaden yazılmıştır demesine rağmen ve Anayasa Hukuku gereği D.A nın dilekçesine en geç 30 gün içinde açıklamalı ve yazılı olarak cevap vermeleri, Anayasal zorunluluk olmasına rağmen AVEA bu işlemi yapmadı ve mahkemelik oldu. Şimdi AVEA ne yapacak .? Dilekçeye cep versem dese posta gönderisini mahkemeye sunması gerekecek dilekçeye cevap verilmemiş yok diyecekler bu kez de hem TAZMİNAT a HEMDE AĞIR PARA CEZASINA Mahkum olacaklar.

beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV