banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

25 Nisan 2024 Perşembe

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Google tarih verdi 24 Ocak son!

Google+ sessiz de olsa hayatını sürdürüyor ve yok olmak gibi bir niyeti yok.

24 Ocak 2017 Salı 05:42
Google tarih verdi 24 Ocak son!
banner266
Google tarih verdi 24 Ocak son!

Google+ sessiz de olsa hayatını sürdürüyor ve yok olmak gibi bir niyeti yok. Google, yaptığı açıklamada Google+'ya önümüzdeki haftalarda birkaç yeni özellik ilave edeceğini, bunun yanında klasik Google+ görünümünü 24 Ocak'ta kapatacağını açıklandı.

Beylikdüzü Tabela

Google+'ın klasik görünümü, 24 Ocak'ta kapatılacak ve bu tarihten itibaren herkes, yeni Google+ görünümüne geçmiş olacak. Google+'a gelecek ilk yeni özellik ise düşük kaliteli yorumların otomatik olarak gizlenmesi olacak. Böylece spam gönderiler, kullanıcının odak noktasından saklanacak. İsteyen kullanıcılar Ayarlar'da "Tüm yorumları göster" seçeneğini seçerek tüm yorumları görebilecekler.

Fotoğraflarda yapılan geliştirmeler, beyaz boşlukları ortadan kaldırmayı ve fotoğraflara bakarken cihazınızın ekranını daha iyi kullanmayı amaçlıyor. Web'e eklenen yakınlaştırma seçeneği ise fotoğrafları daha detaylı görmenizi sağlıyor.

Events işlevi Google+'a geri dönüyor, böylece web üzerinden etkinlikler oluşturmak yeniden mümkün hale geliyor.

Eski görünüm kapatılırken Google, yeni görünüm üzerinde çalışmalarını sürdürdüğünü, gerçekten faydalı olacak ve kullanılacak işlevler sunmak üzere geri bildirim topladığını söylüyor.


beylikdüzü gnl tabela

beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV