banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner314
19 Mart 2024 Salı

Milli Yol Partisi Beylikdüzü Gümbür Gümbür Geliyor

GOOGLE’DAN AKILLI TELEVİZYON SAHİPLERİNE KÖTÜ HABER

Google bir duyuru yaparak LG, Samsung ve Vizio gibi markaların akıllı televizyonlarına sahip olan kişilere kötü haber verdi.

13 Nisan 2021 Salı 10:49
GOOGLE’DAN AKILLI TELEVİZYON SAHİPLERİNE KÖTÜ HABER
banner267
GOOGLE’DAN AKILLI TELEVİZYON SAHİPLERİNE KÖTÜ HABER

Google bir duyuru yaparak LG, Samsung ve Vizio gibi markaların akıllı televizyonlarına sahip olan kişilere kötü haber verdi. Google, bu akıllı cihazlara sağlanan Google Play Movies and TV uygulamasının destek vermeyeceğini açıkladı.
Özellikle ABD’de büyük bir ilgiyle kullanılan Google’ın video uygulamasının bazı markalara ait akıllı televizyonlarda destek vermeyeceği açıklandı.
Google’ın Google Play Movies and TV uygulamasını Samsung, LG ve Vizio marka akıllı televizyonlarda ve Roku cihazlarında durdurma kararı aldığı açıklandı. Açıklamada 15 Haziran 2021’e kadar uygulamanın destekleneceği fakat daha sonra bu platformlardan yazılımın kullanılamayacağı belirtildi.

Mevcut kullanıcıların bu uygulama yerine YouTube üzerinden geçmişte satın aldıkları içerikleri izlemesine imkan sağlanacağı belirtilirken, satın alınan Google Play kredilerinin de hesapta kullanılabileceği belirtildi. Platform üzerinden yeni dizi ve filmlerin satın alınabileceği belirtilirken “İzleme Listesi”nin YouTube’a transfer olmayacağı ve aile paylaşım sisteminin de daha sınırlı bir şekilde çalışacağı belirtildi.

Google’ın bu uygulamayı tamamen kaldırmayacağı belirtilirken, bu uygulamayı Google TV uygulaması ile birlikte büyütmeyi amaçladığı kaydedildi.


Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV