banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner326
29 Mart 2024 Cuma

6 ay çakarlı araçla para taşıdık

iPhone SE'nin çıkış tarihi belli oldu

Apple'ın lansmanı 19:00'da başladı ve nihayet küçük ekranlı iPhone SE ortaya çıktı. Apple Watch'un Sport modelinin fiyatları da düştü.

22 Mart 2016 Salı 09:03
 iPhone SE'nin çıkış tarihi belli oldu
banner322
 iPhone SE'nin çıkış tarihi belli oldu
Apple'ın lansmanı 19:00'da başladı ve nihayet küçük ekranlı iPhone SE ortaya çıktı. Apple Watch'un Sport modelinin fiyatları da düştü.
iPad Pro ön siparişi 24 Mart'ta dağıtımı ise 31 Mart'ta başlayacak. Yeni iPad Pro'nun 32GB'lık modelinin yurtdışı fiyatı, 599 dolar. 128GB'lık modelin fiyatı 749 dolar; 256GB'lık model ise 899 dolar.
Apple Pencil'ı da destekleyen iPad Pro'nun bir de smart keyboard aksesuarı var. SD kartlar ve USB kameralar da iPad Pro'ya takılabiliyor. 12 megapiksellik kamera da var. 4 renk seçeneği mevcut.
-Ayrıca iPad Pro'nun "büyük buluş" olarak lanse edilen True Tone ekranı da desteklediği açıklandı. Bu özellik ortam ışığının renk sıcaklığını ölçerek ekranı ayarlıyor. Bu arada iPad Pro'nun gücünü A9X işlemcisine borçlu olduğunun altı çiziliyor.

-Yeni iPad'i tanıtmak için Phil Schiller sahnede. Yeni iPad Pro, 9, 7 inç ekrana sahip. Adı ise iPad Pro. Ekran, iPad Air 2'ye göre ışığı yüzde 40 daha az yansıtıyor. iPad Air 2'den yüzde 25 daha parlak. Renk sayısı daha fazla, renk doygunluğu daha yüksek. Ayrıca Night Shift'i de destekliyor.

-iOS 9.3'le gelenler: CarPlay'deki Apple Music ve Maps uygulamaları daha iyi olacak. Apple News'a "en çok okunanlar" kısmı geliyor. Notes uygulamasındaki belirli notları parola koruması altına alabiliyorsunuz.
Sıra geldi iOS 9'a. iOS 9.3 güncellemesi bugün geliyor. Marshmallow'a da bir gönderme yapıyor. iOS 9.3'le gelen Night Shift, ekrandaki mavileri kaldırarak "daha iyi uyumanızı sağlıyor".

-Cat değeri 4 gibi görünüyor. 150 MbpS'ye kadar LTE iletişimini destekliyor.

- Ön siparişler, 24 Mart'tan itibaren alınmaya başlanacak. Telefon 31 Mart'ta satışa sunulacak. iPhone SE Mayıs sonunda 100 ülkeye ulaşmış olacak.

- 16GB'lık modelin yurtdışı fiyatı 399 dolar. 64GB'lık model ise 499 dolar.
-Pil özelliklerine dikkat çekiliyor. 12 megapiksel kamera, çift tonlu flaş ve "odaklanma pikselleri" ile geliyor ve Live Photos'u destekliyor.

-iPhone SE beklendiği gibi ipHone 5'i andırıyor. Ancak özellikleri 6S'e yakın. iPhone SE'de 64 bit A9 işlemci ve M9 hareket yardımcı-işlemcisi var.

-Açıklandı. Adı beklendiği gibi iPhone SE.

-Sıra geldi yeni iPhone'a. Greg Joswiak sahnede. "Bugün daha küçük iPhone'u konuşmak için buradayız" diyerek beklenenin geleceğini belli ediyor.
Apple TV'yle ilgili uygulamalara sıra geldi. Apple TV için App Store'da 5 bin uygulama bulunuyor. Artık HBO da Apple TV'den izlenebilecek. Apple TV arayüzüne klasör desteği geliyor. Kullanıcı adı ve parola dahil sesli komutları dikte etme. Live Photos bugünden itibaren tvOS'a geliyor.

-Tim Cook artık Apple Watch'un fiyatının 299 dolardan başladığı müjdesini veriyor. Yani fiyatı düşürüldü.

-Sıra geldi Apple Watch'a. Tim Cook yeniden sahnede. Cook, Apple Watch'un yeni kayışlarını tanıtıyor ve kullanıcıların kayış değiştirmeyi sevdiğini söylüyor. Yeni örgülü naylon bant kayışlar farklı renk seçeneklerine sahip.

- Daha sonra CareKit adlı yeni bir sağlık uygulamasından ve bu uygulamanın Parkinson hastaları için geliştirildiği, böylece hastaların tedavilerinin kişiselleştirilmesinin amaçlandığı belirtiliyor. Böylece ilaçların ve egzersizlerin verimliliği takip edilebiliyor.
-Tim Cook yeniden sahneye çıktı sağlık teknolojileriyle ilgili bilgi verdikten sonra bir video yayına girdi. Videoda Apple'ın ReSearchKit'i hakkında bilgi verliiyor. Videoya göre bir Parkinson araştırması bu kit sayesinde 24 saat içinde büyük gelişim gösterdi.

-Lisa Jackson, Apple'ın Renew programından bahsetti. Burada başrolü Liam adlı bir robot oynuyor. iPhone'un nasıl sökülüp geri dönüşüme alındığını gösteren bir video yayınlandı.

-Daha sonra Lisa Jackson sahneye çıktı ve yenilenebilir enerjilerden Çin ve Singapur'daki güneş enerjisi yatırımlarından bahsetti.

-Tim Cook data ve kişisel bilgilerin güvenliği konusunda her zaman mücadele edeceklerini söyledi.

Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV