banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

19 Nisan 2024 Cuma

12 yıl sonra Başkan Erdoğan'dan Irak ziyareti

MÜŞTERİ ODAKLI SATIŞ YAPANLAR KAZANIYOR

Tüm Dünya olduğu gibi ülkemizde de son dönemlerde oldukça yaygınlaşan online alışveriş sitelerinde artık ne sattığınızdan çok neyi, nasıl sattığınız büyük önem taşımaya başladı. Kazananlar ise belli, müşteri odaklı satış yapanlar kazanıyor.

20 Temmuz 2014 Pazar 09:50
MÜŞTERİ ODAKLI SATIŞ YAPANLAR KAZANIYOR
banner229

MÜŞTERİ ODAKLI SATIŞ YAPANLAR KAZANIYOR

Tüm Dünya olduğu gibi ülkemizde de son dönemlerde oldukça yaygınlaşan online alışveriş sitelerinde artık ne sattığınızdan çok neyi, nasıl sattığınız büyük önem taşımaya başladı. Kazananlar ise belli, müşteri odaklı satış yapanlar kazanıyor.

Beylikdüzü Tabela Neon

Konu ile ilgili olarak bazı açıklamalarda bulunan heradimda.com yöneticisi Çağlar Yüksel; binlerce site arasından müşterinin dikkati çekmek için fark yaratmanın,her geçen  gün daha da zor bir hal aldığından bahsetmektedir. Yüksel; ''Günümüzde sayısını tahmin bile edemeyeceğimiz kadar online satış yapan internet siteleri bulunmaktadır. Sonuçta   bu siteleri sadece ülke çapında düşünmek yanlış olur, şu anda kim isterse Amerika'da bir internet sitesinden dileğince alışveriş yapabiliyor. Yani siz bir site açtıysanız Dünya'nın bir ucundan satış yapan sitelerde sizin rakibinizdir.'' dedi.

Çağlar Yüksel, online satış siteleri arasındaki rekabetten en büyük pazar payını alabilen sitelerin, sadece satış aşamasında değil,satış sonrası müşteri memnuniyetine de önem veren siteler olduğunu belirtti. Yüksel; ''Esasında çok riskli bir iş yapıyoruz, sonuçta müşteriler ürünü sadece bir kaç fotoğraftan görerek satın almaya karar veriyor. Örneğin sitemizde bulunan binlerce ayakkabı ve terlik çeşidini bir mağazaya koyduğumuzu düşünelim ve müşteri içeriye girdi, eminim ki sonucunda alacağı ürün değişmese bile o müşteri mağazadan en az iki ürün denemiş şekilde ayrılır. Siteden de bir ürünü alıyor ancak beklentisini karşılamıyor. İşte burada biz müşteriyi yalnız bırakmıyoruz. ürün değişimi yada iade gibi konular karşınıza çıkıyor ve siz, müşterinizi sadece satın alma aşamasında değil bu aşamalarda memnun bırakmak zorundasınız. Yoksa ne sattığınızın hiç bir önemi olmaksızın yok olup gidersiniz. '' dedi.

Tüm bunların yanı sıra hangi kategoride ürün satılyorsa, ürün ve marka çeşitliliğinin önemine dikkat çeken Yüksel, ''örneğin biz heradimda.com olarak online terlik satışı önceliklerimiz arasında ve bu konuda parmak arası terlikten, mantar tabanlı terliğe kadar her yaş gurubuna ait ürünü stoklarımızda bulunduruyoruz. Tabi ki bu pazardaysanız eğer ayakkabıda bulundurmak zorundasınız ancak ayakkabıda fark yaratmak zorundasınız. Örneğin biz bilindik babetlerin yanı sıra deniz babetlerini satışa sunuyoruz ve bu sayende müşterilerimizin dikkatini çekiyoruz.''dedi.

beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV