banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner225
20 Nisan 2024 Cumartesi

12 yıl sonra Başkan Erdoğan'dan Irak ziyareti

Reina'ya yapılan terör saldırısını öven sosyal medya mesajları için Başbakanlık'tan açıklama

Suç teşkil ediyor, soruşturma başlatıldı

02 Ocak 2017 Pazartesi 22:29
Reina'ya yapılan terör saldırısını öven sosyal medya mesajları için Başbakanlık'tan açıklama
banner266
Reina'ya yapılan terör saldırısını öven sosyal medya mesajları için Başbakanlık'tan açıklama
Suç teşkil ediyor, soruşturma başlatıldı
Başbakanlık'tan, kutuplaşmaya sevk edici paylaşımların teröre hizmet edeceğinin unutulmaması gerektiği, söz konusu paylaşımları yapanlarla ilgili yasal süreçlerin başladığı bildirildi

Beylikdüzü Tabela

Başbakanlık'tan, İstanbul'da Ortaköy Reina'daki terör saldırısına ilişkin yapılan açıklamada, "Değerler ve yaşam tarzları üzerinden yapılan eleştirilerin, kutuplaşmaya sevk edici paylaşımların teröre hizmet edeceği unutulmamalıdır. Milli birlik ve beraberliğe ihtiyacımız olduğu şu günlerde, terör eylemlerini haklı gösterebilecek bu tür söylemler tehlikeli birer tuzaktır." ifadelerine yer verildi.
 
"Yasal süreçler başladı"

Vatandaşların, ucuz tuzaklara karşı duyarlı olmasının önemine işaret edilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Beka mücadelesi verdiğimiz şu günlerde kurulan bu ucuz tuzaklara karşı vatandaşlarımızın duyarlı olması gerekmektedir. Ülkemizin ve milletimizin menfaatleriyle bağdaşmayan bu tür paylaşımlar aynı zamanda suç teşkil edebilecektir. Halkı kin ve düşmanlığa sevk edecek bu paylaşımları yapanlarla ilgili yasal süreçlerin başladığını kamuoyunun bilgisine sunarız."
 
NE OLMUŞTU?

İstanbul Ortaköy'deki ünlü gece kulübü Reina'da yılbaşı gecesi düzenlenen terör saldırısında 39 kişi ölmüş, 60 kişi de yaralanmıştı. Ölenlerin 25'i yabancı uyruklu. Saldırıyı düzenleyen terörist olay anında kargaşadan yararlanarak kaçmıştı.Hain saldırıyı terör örgütü DAEŞ üstlendi.  


beylikdüzü gnl tabela

beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV