banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner323
16 Nisan 2024 Salı

Filistinli Gazeteciler Sendikası acı bilançoyu açıkladı

Sony Walkman geri döndü!

Sony'nin artık efsane olan markası Walkman, çok özel bir cihazla birlikte bir kez daha geri döndü.

01 Aralık 2016 Perşembe 02:27
Sony Walkman geri döndü!
banner229
Sony Walkman geri döndü!

Sony'nin artık efsane olan markası Walkman, çok özel bir cihazla birlikte bir kez daha geri döndü.

Beylikdüzü Tabela

Uzun süren bir bekleyişin ardından nihayet piyasaya sürülen Final Fantasy XV'le birlikte oyunun bu popülaritesinden pay almak isteyen firmalar harekete geçti bile. Daha önce FF XV markalı bir Audi A8'le karşılaşmıştık. Şimdi de Sony sınırlı sayıda ürettiği Final Fantasy XV Walkman, kulaklık ve taşınabilir hoparlör modeliyle bu çılgınlığa dahil oldu.

Hi-Res audio desteğine sahip olan söz konusu A-Series Walkman modelinin arka panelinde Noctis ve Co.'nun pixel versiyonları ve özel simgeler yer alıyor. Oldukça havalı bir kutuya da sahip olan Walkman'in fiyatı da 16 GB'lık model için 33.880 yen'den (yaklaşık 300 dolar) başlıyor.

SRS-HG1 Bluetooth hoparlör ve MDR-100A kulaklıkların fiyatı ise 260 dolar olarak belirlenmiş durumda. Walkman'in sahipleri ayrıca Final Fantasy XV film müziklerinin High-Res versiyonunu da 53 dolar karşılığında alabilecekler ve filmin ücretsiz bir posterine de sahip olacaklar.

Filmin hayranları arasında bu cihazları almayı kafaya koyanlar, eğer Japonya'da değillerse biraz zorlanabilirler. Zira bahsi geçen ürünler sadece Japonya'da satışa çıkacak.





beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV