banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner248
18 Nisan 2024 Perşembe

Filistinli Gazeteciler Sendikası acı bilançoyu açıkladı

Twitter bir ilke hazırlanıyor

Twitter, 1 Aralık'ta yapılacak Game Awards ödül törenini, canlı olarak yayınlamak üzere karar aldı.

05 Kasım 2016 Cumartesi 21:21
Twitter bir ilke hazırlanıyor
banner291
Twitter bir ilke hazırlanıyor
Twitter, 1 Aralık'ta yapılacak Game Awards ödül törenini, canlı olarak yayınlamak üzere karar aldı. Bu, Twitter tarihinde bir ilk olacak.
 Twitter, Vine ve Persicope gibi güçlü video servislerine sahip olsa da kendi başına büyük bir ödül organizasyonu ile anlaşmalı olarak canlı yayın yapmaya hiç kalkışmadı.
Tabela


Ancak, Vine ile yaşadığı acı deneyimden sonra video servislerine daha fazla özen göstermesi gerektiği dersini alan Twitter, şimdi video oyun dünyasının merakla beklediği bir etkinliği canlı yayınlama kararı aldı. 1 Aralık akşamı düzenlenecek Game Awards ödül törenini Twitter üzerinden canlı yayınlamak için ödül organizasyonu ile anlaşan Twiter, canlı yayın sırasında izleyicilerin yorum yapmasına ve sorular sormasına da imkan tanıyacak. Ödül töreni sırasında sadece ödüller dağıtılmayacak, video oyun dünyasında büyük yankı uyandırması beklenen yeni oyunların da ilk tanıtımları yapılacak. Bu açıdan da söz konusu etkinlik tüm dünyada oyun severlerin büyük ilgisini çekecek.

Ödül törenleri, spor karşılaşmalarının veya politik münazara yayınlarının aksine, organizasyon ile yoğun işbirliği içinde aktif olarak yönetilmesi gereken bir eğlence yayını olarak görülüyor. Spor karşılaşmaları veya politik yayınların aksine, çok sayıda farklı kameradan ve yönetmenin seçimine göre alınacak görüntülerin canlı olarak işlenerek seyircilere bir şov kıvamında aktarılması gerekiyor. Bu da canlı tv yayıncılığında uzman bir ekip gerektiriyor.

Twitter'ın bu yayını başararak izleyicilerini eğlendirmeyi başarması halinde benzer şovlar için dünya çapındaki çoğu insanın pratik tercihinin Twitter olması bekleniyor.

Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV