banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner288
20 Nisan 2024 Cumartesi

12 yıl sonra Başkan Erdoğan'dan Irak ziyareti

Twitter'dan flaş Türkiye açıklaması!

Başbakanlık Basın Müşavirliği'nin dün gece 'Twitter kapatılabilir' açıklamasından kısa bir süre sonra Twitter'a erişim kesildi.

21 Mart 2014 Cuma 10:55
Twitter'dan flaş Türkiye açıklaması!
banner299
Twitter'dan flaş Türkiye açıklaması!
Başbakanlık Basın Müşavirliği'nin dün gece 'Twitter kapatılabilir' açıklamasından kısa bir süre sonra Twitter'a erişim kesildi.

TWITTER'DAN FLAŞ TÜRKİYE AÇIKLAMASI!

ABD merkezli sosyal paylaşım sitesi Twitter, Türkiye'deki erişim yasağı ile ilgili olarak, "Konuyla ilgili gelen haberler inceleniyor" açıklamasını yaptı.

seo yazılım

Twitter'dan yapılan açıklamada, Türkiye'deki kullanıcılara, cep telefonlarının kısa mesaj servisi ile tweet atmaları tavsiye edildi. Uluslararası çapta yayın yapan Reuters haber ajansı da, "Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın dün Twitter'ı kapatmakla tehdit etmesinden saatler sonra Türkiye çapında erişimin engellenmeye başlandığı" bilgisini
abonelerine bildirdi.


TWİTTER'IN KURUCUSUNDAN TÜRKİYE'YE MESAJ

Twitter'ın kurucusu Jack Dorsey, Türkiye'de Twitter'ın kapatılması üzerine Türkçe bir mesaj paylaştı.

Dorsey, Twitter'ın küresel hesaplarından biri olan Policy tarafından yazılan şu mesajı retweet etti:

"Avea ve Vodafone'dan 2444'e, Turkcell'den 2555'e START mesajı göndererek SMS üzerinden Twitter kullanmaya başlayabilirsiniz."
Tek tweet 0.33 kuruş

SMS yoluyla tweet atmak isteyenler 0,33 kuruş ödeyecek. Geri bildirimler için para verilmeyecek.

Twitter'ın Türkiye'de yasaklanması dünya gündemine bomba gibi düştü. Öte yandan SMS yoluyla tweet atmanın ise önü açık. Avea ve Vodafone üzerinden 2444'e Turkcell üzerinden ise 2555'e START mesajı göndererek Tweet atılıyor. Bu uygulama çok önceden beri akıllı telefon kullanmayanlar için düşünülmüş. SMS'le atılan her Tweet başına 0.33 kuruş tahsil ediliyor. Fakat bunun karşılığında alınan geri dönüşler (Retweet ve mention) için her hangi bir ücret tahsil edilmeyecek.

beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV