banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

19 Mart 2024 Salı

Milli Yol Partisi Beylikdüzü Gümbür Gümbür Geliyor

WhatsApp’a erişim sorunu

Dünyanın en popüler mesajlaşma uygulaması olan WhatsApp, gece 22.00 sularında çöktü.

04 Mayıs 2017 Perşembe 06:39
WhatsApp’a erişim sorunu
banner263
WhatsApp’a erişim sorunu

Dünyanın en popüler mesajlaşma uygulaması olan WhatsApp, gece 22.00 sularında çöktü. Dünya genelinde birçok Twitter kullanıcı yaşadıkları bağlantı problemini Twitter'den dile getirdi. WhatsApp sözcüsü konuyla ilgili, servislerinin kesildiğinin farkında olduklarını ve sorunu mümkün olan en kısa sürede çözmeye çalıştıklarını söylerken, erişim sorunu Twitter'ın Türkiye ve dünya listesinde en çok konuşulan konu oldu. WhatsApp'taki sorun 2,5 saatin ardından düzelmeye başladı.

Beylikdüzü Tabela

Dünyanın en çok kullanılan iletişim uygulaması WhatsApp, saat 22.00'da dünya genelinde çöktü.

Teknik olarak veri alışverişinin sağlanamamasının sebebinin olası bir siber saldırı olduğu düşünülürken, kullanıcılar, erişim sorununu sosyal medyada uzun süre tartıştı.

WHATSAPP'TAN İLK AÇIKLAMA

Reuters haber ajansına konuşan WhatsApp sözcüsü, servislerinin kesildiğinin farkında olduklarını ve sorunu mümkün olan en kısa sürede çözmeye çalıştıklarını söyledi.

Sözcü hangi ülkelerin kesintiden etkilendiklerini ise açıklamadı.

BTK BAŞKANI'NDAN 'WHATSAPP' AÇIKLAMASI


Öte yandan, Bilgi Teknolojileri Kurumu Başkanı Ömer Fatih Sayan sosyal medyadan yaptığı açıklamada, "Whatsapp ile global seviyede bir problem olduğu raporlandı. Operatörlerimizden kaynaklı herhangi bir arıza bulunmamaktadır." dedi.

SORUN ÇÖZÜLMEYE BAŞLADI

WhatsApp'taki erişim sorunu 2,5 saatin ardından yavaş yavaş düzelmeye başladı. Çok sayıda kullanıcı sosyal medyada erişim sorununun bittiğini yazdı.


tabela



web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV