banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner314
19 Mart 2024 Salı

Milli Yol Partisi Beylikdüzü Gümbür Gümbür Geliyor

Youtube, Android için değişiyor

YouTube, yakın zamanda Android kullanıcıları için farklı bir yüze bürünüyor. Bakalım bu yeni güncellemeyle beraber neler değişecek.

18 Nisan 2017 Salı 18:29
Youtube, Android için değişiyor
banner263
Youtube, Android için değişiyor
Beylikdüzü Tabela
YouTube, yakın zamanda Android kullanıcıları için farklı bir yüze bürünüyor. Bakalım bu yeni güncellemeyle beraber neler değişecek.
YouTube uygulaması gelişmeye devam ediyor. Daha önceki güncellemelerle birçok farklı özelliğe kavuşan YouTube uygulaması, bu sefer Android kullanıcıları için yenileniyor. 

Test edilen yeni arayüzde oynatılan videoyu küçük bir pencerede göstermek yerine ekranın altına yüzen bir çubuk ekleniyor. Bu çubuğun üzerinde videoyu durdurma ve başlatma gibi seçenekler bulunuyor.
Yukarıdaki görselde de görebileceğiniz gibi artık yürütülen videolar sağ tarafta küçük dikdörtgen bir pencere içerisinde gösterilmek yerine, alt tarafta şerit halinde gösterilecek.
 
Kullanıcılar video izlerken zaman çubuğunun üzerinde bir noktaya dokunduklarında o ana ait kareleri çubuğun üstünde görebilecek. Youtube söz konusu özelliği hâli hazırda web arayüzünde ve iOS’te kullanıcılara sunuyor. Uygulamanın içindeki gezinme çubuğunun ekranın alt kısmına taşınması da test edilen değişiklikler arasında bulunuyor.
Tüm tasarım değişikliklerini büyük bir güncellemeyle kullanıma sunulacağı düşünülüyor. Test edilen değişikliklerle YouTube'un Android uygulaması iOS uygulamasına yakın bir tasarıma kavuşacak gibi görünüyor. 

tabela

Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV