banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner288
20 Nisan 2024 Cumartesi

Dijital Yapay Zeka Mı

TEZAT

10 Aralık 2013, 11:08
TEZAT
Kemal ATEŞ

TEZAT

Tezatlık içimize işlemiş...

Deniz Gezmiş ve arkadaşları; emperyalist güçlerin ülkemizi sığınak yapmalarına müsade etmedikleri için cezalandırıldılar.Ama emperyalizm ile yönetilmiyorduk..

Yılmaz Güney; birlik, beraberlik
"AE Seo Yazılım" ve eşitlik mücadelesini sanatı ile ortaya koydu. Bu yüzden cezalandırıldığı yetmediği gibi sınırdışı edildi. Güya her dönemde olduğu gibi o dönem de sanatın içinde birlik ve beraberliği bozacak unsurlara karşı sansür uygulanıyordu.

Tarık Akan,Yılmaz Güney,Tuncel Kurtiz ve diğerleri yıllarca Türk Sineması’na hizmet edemediler..Milli utancımız dediğimiz sex furyasının başlamasına ya da büyümesine sebep olan onların yokluğu olabilir miydi ? Kim bilir..

Nazım Hikmet yasaklandı bu ülkede.Tamam yasakla ! Ama sonrasında yıllarca sürgünde yaşayıp öldükten sonra, şiirlerini ders kitaplarına koymak,tiyatro oyunlarını sahnelemek hatta mezarını getirelim demek ?? Üstelik güya biz şiir seven bir milletiz.
"Beylikdüzü Tabela Neon".İstiklal Marşı,Çanakkale ve Sakarya gibi şiirleri yazmış bir akımın devamıydık değil mi ? Her nesilden bir Yunus,Karacaoğlan,Aşık Veysel beklemek yerine yetiştirmeyi deneseydik belki bu duruma düşmezdik.Kim bilir..

Mustafa Balbay gazetecilik dışında ne yaptı ? Peki biz ona ne yaptık ? Diğerlerine yaptığımızı yapmaya kalktık.Halbuki basın özgürlüğü var değil mi bu ülkede?

Menderes'i Başbakan yaptık sonra astık..
Ecevit'e yazar kasa fırlattık,ama ölünce ilk aradığımız yine o oldu..

Bu sorunların hepsi bizim sık karakter değiştirmemizden dolayı olabilir mi ?
Ya da hala hangi duruştayız,hangi doğruyu savunuyoruz bunu bilmiyor oluşumuzdan kaynaklanıyor olabilir mi ?

Veya belki doğru sandığımız yanlışları savunma ısrarımızdan kaynaklanıyordur.! Kim bilir..

KEMAL ATEŞ 

web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

Bu içeriğe yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV