banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner296
29 Mart 2024 Cuma

6 ay çakarlı araçla para taşıdık

1 Aralık 2016 Perşembe Günlük Burç Yorumları

1 Aralık 2016 Perşembe Oğlak, Kova, Balık, Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay burç yorumları. Burcunuzun; aşk falı yorumu, iş falı yorumu,dikkat falı yorumu ve para falı yorum tüm detaylarıyla günlük olarak buyukhaber.com'da.

01 Aralık 2016 Perşembe 04:06
1 Aralık 2016 Perşembe Günlük Burç Yorumları
banner311
1 Aralık 2016 Perşembe Günlük Burç Yorumları

1 Aralık 2016 Perşembe Oğlak, Kova, Balık, Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay burç yorumları. Burcunuzun; aşk falı yorumu, iş falı yorumu,dikkat falı yorumu ve para falı yorum tüm detaylarıyla günlük olarak buyukhaber.com'da.

Beylikdüzü Tabela

1 Aralık 2016 Perşembe günleri içerisinde alacağınız kararlarda,gideceğiniz yerlerde ve daha bir çok şeyde burç yorumları size yardımcı olabilir. Burçlar size yol gösterici tavsiyelerde bulunabilir. Burcunuzu okumadan güne başlamamanızı öneririz.1 Aralık 2016 Perşembe Oğlak, Kova, Balık, Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay burç yorumları. Burcunuzun; aşk falı yorumu, iş falı yorumu,dikkat falı yorumu ve para falı yorum tüm detaylarıyla günlük olarak insanhaber.com'da.

1 Aralık 2016 Perşembe Günlük Burç Yorumları

KOÇ BURCU 1 Aralık 2016 Perşembe GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Mart - 20 Nisan)

 Sorunlarınızı çok uzun bir süredir kendiniz çözüyordunuz ve son zamanlarda da yardım almayacaksınız kendi sorununuzu kendiniz çözeceksiniz. Bu sizi güçlü kılacak. Yenilikler peşindesiniz ve bunu gerçekleştirmek için bazı birikimlerinizi gözden çıkarmalısınız ki çıkardınız ancak doğru zamanda yapılan yeniliğin işe yarayacağını düşünüyorsunuz yani doğru zamanı bekliyorsunuz. Sağlık sorunlarınız yakın zamanda yeniden nüksedecek ancak bu kez telaşlanmanıza gerek yok çünkü önemli bir sağlık sorununuz yok.

Beylikdüzü Tabela

BOĞA BURCU 1 Aralık 2016 Perşembe GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Nisan - 21 Mayıs)


 Aşk hayatınızda ki küçük sorunları bu kadar abartmamalısınız. Ufak tefek sorunlar her ilişkide olabilir bunu abartmamak gerekir. İş hayatınızda işten sizin beklentileriniz artıyor işe çoktan alıştınız ve şimdi daha fazlasını istiyorsunuz. İş konusunda da haklısınız da. Maddi konularda harcamalarınıza dikkat etmelisiniz. Hatta daha sonra uzun süredir yapmak isteyip kaynak bulamadığınız bir hayaliniz için bile bir harcama yapmak zorunda kalabilirsiniz.

Beylikdüzü Tabela

İKİZLER BURCU 1 Aralık 2016 Perşembe GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Mayıs - 21 Haziran)


 Yeni bir ilişkiye başlamak sizin için şuan hayli zor görünüyor. Hatta bu sizin açınızdan imkansız bile sayılır ancak imkansız yok bunu en iyi siz biliyorsunuz. İş potansiyeliniz oldukça yüksek ancak bunu bu günlerde pek olumlu yönlerde kullanmıyorsunuz. Sizde var olanların farkındasınız ancak bu aralar kafanızı dinlemeye ihtiyacınız var. Maddi anlamda günü birlik yaşıyorsunuz ve bu sizi zaman zaman yıpratıyor ancak genel olarak şanslısınız.

Beylikdüzü Tabela

YENGEÇ BURCU 1 Aralık 2016 Perşembe GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Haziran - 22 Temmuz)


 Sevgilinizle aranızdaki sorunlar bitiyor hatta eski halinize tekrar geri dönüyorsunuz. Bugün de sizin için iş düşüncelerinden tamamen uzak geçecek. Bazı kimselere sorumluluk yüklemiş, işlerinizi paylaşmışsınız. Biraz da bunun rahatlığıyla özel hayatınıza da zaman ayıracaksınız. Çok güvendiğiniz bir kişi sizi zorlandığınız bir konuda yüz üstü bırakacak temkinli davranmalısınız.

Beylikdüzü Tabela

ASLAN BURCU 1 Aralık 2016 Perşembe GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Temmuz - 230 Ağustos)


 Bu günlerde çok ince eleyip sık dokuyorsunuz ancak kendinize bir türlü bazı şeyleri itiraf edemiyorsunuz. Partneriniz herkesten tam not alırken sizden bir türlü istediği ilgiyi göremiyor. İnsanlara farklı gözle bakıyorsunuz ancak şunu unutmayın herkesle tatlı bir rekabet içinde bulunabilirsiniz bu gayet normal ancak bu aşırıya kaçmamalı. Biraz daha ılımlı olursanız çevrenizde dost edinebilirsiniz. Paraya metelik vermez, parayı önemsemez görünüyorsunuz. Halbuki gereksiz denilecek kadar küçük tasarrufları bile önemsiyorsunuz. Nasılsanız öyle görünmenizde yarar var.

Beylikdüzü Tabela

BAŞAK BURCU 1 Aralık 2016 Perşembe GÜNLÜK BURÇ YORUMU (30 Ağustos - 22 Eylül)


 Duygularınızı kontrol altına almakta zorlanıyorsunuz zaten uzun süre duygusal olarak güçlü görünmeye çalıştınız. Bugün sizin için yepyeni konular sözkonusu. Talihiniz gitgide açılıyor. Kazancınız konusunda sürpriz gelişmeler meydana gelebilir. Ayrıca bu gün sigorta konularında dikkatli olmalısınız. Süregelen zorlu uğraşlara pratik çözümler bulmalısınız. Daha seri ve planlı olmaya bakmalısınız. Akşam saatlerinden sonra çok daha rahat edebilirsiniz.

Beylikdüzü Tabela

TERAZİ BURCU 1 Aralık 2016 Perşembe GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Eylül - 23 Ekim)


 Geçmişe halen özlem duyuyorsunuz ancak bu sizi saplantılı hale getirmemeli dikkat etmelisiniz. Yolculuk yapmanızı gerektiren bir iş söz konusu olacak kimseler bu işi istemezken siz bu işe talip olacaksınız ve herkes çok şaşıracak. Bu işin  güzel yanı ise kafanızı dağıtmış ve tekrar motive olmuş döneceksiniz. Çok ciddi arkadaşlıklarınız var ve bunu bitirmek istemiyorsanız daha ılımlı davranmalısınız.

Beylikdüzü Tabela

AKREP BURCU 1 Aralık 2016 Perşembe GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Ekim - 22 Kasım)
 

 Hayatınızda saygı önemli bir yer alıyor saygıya oldukça değer veriyorsunuz ancak sizin için önemli olan diğer bir şey ise sevgi. Sevgilinizi seviyorsunuz onunla uzun süren bir ilişkiniz de var ancak uzun süreli ilişkiler sizi boğuyor ancak sevgisizde kalamıyorsunuz. İş ve özel hayatınızda bazı gelişmeler yaşamak istiyorsunuz ikisini de bir arada götürmek istiyorsunuz ancak bunun gerginliği işinize yansıyor.

Beylikdüzü Tabela

YAY BURCU 1 Aralık 2016 Perşembe GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Kasım - 21 Aralık)


 Sevgilinize ayak uydurursanız emin olun her şeyden  daha çok zevk alacaksınız. Partneriniz hayattan zevk almayı biliyor onun bu yönünü seviyorsunuz. Bu gün bir toplantı yapabilirsiniz ve bu toplantılar sizin için önemli olabilir ve bu toplantılar sırasında bazı uyarılarda  alabilirsiniz ancak bunu dikkate alırsanız daha çabuk düzlüğe çıkabilirsiniz. Çevrenizdeki herkesle aynı yakınlıklar içinde değilsiniz. Ama bunun başkaları için de geçerli olduğunu kabul etmelisiniz. Bazı arkadaşlarınızın aranızın açık olduğu kişiyle yakın ilişkide olması sizi rahatsız ediyor. Bunun abartı bir bakış olduğunu kavramanız gerekiyor.

Beylikdüzü Tabela

OĞLAK BURCU 1 Aralık 2016 Perşembe GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Aralık - 20 Ocak)


 Duygusal açıdan değişeceksiniz bu aralar uzun süredir o hissettiğiniz o ılımlı ruh halinize gireceksiniz. Enerjinizi olumlu olarak disipline edebileceğiniz bir gündesiniz. Küçük bazı zorluklarla karşılaşıp bunları yeneceksiniz. Üzerinize aldığınız bir işi bugün sonuçlandırabilirsiniz. Duygusal durumunuz son derece dengeli ve sevgi hisleriniz yoğunlaşacaktır.

Beylikdüzü Tabela

KOVA BURCU 1 Aralık 2016 Perşembe GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Ocak - 18 Mart)


 Kişiliğinizi sevgiliniz değiştirmiyor. Ondan daha duygusal ve sorumlu biri olmanızı bir eksiklik gibi yaşamamalısınız. Doğal bir ortamda yaşama isteğiniz artıyor. Daha  çok kendi işinizi yapmak istiyorsunuz hatta bu özleminizi yakın zamanda gerçekleştirme niyetindesiniz. Bu aralar epeyce görüşme geçireceksiniz ve bunun karını da göreceksiniz. İş yaşamınızdaki memnuniyetsizlik gözünüzü günden güne karartıyor. Bugünlerde deneyimli, sağduyulu insanlarla iletişim içinde olmanızda yarar var.

Beylikdüzü Tabela

BALIK BURCU 1 Aralık 2016 Perşembe GÜNLÜK BURÇ YORUMU (19 Şubat - 20 Mart)


 Geride bıraktığınız beraberliğin sancıları bir türlü bitmek bilmiyor ve bunun acısını emin olun uzun bir süre çekeceksiniz. İş hayatınızın bugünlerdeki durağanlığı size biraz nefes aldırabilir. Yakında bir iş konusunda yeni insanlarla ortak çabalar içine girmeniz söz konusu. Yeni tasarılara ilgi duyacaksınız. Bazı ilişkilerinizde aşırı iyimser beklentilerinizden vazgeçme zamanı gelmiş görünüyor. Size biraz kapalı yaklaşan biri var. Onda istediğiniz netliği kolay, kolay bulamayacaksınız.

Beylikdüzü Tabela





Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV