banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner288
28 Mart 2024 Perşembe

6 ay çakarlı araçla para taşıdık

10 bin kişi Cumhuriyet için yürüdü

Tekirdağ'da CHP teşkilatının Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında organize ettiği yürüyüşe, hafif yağmura karşın 10 bin kişi katıldı.

28 Ekim 2016 Cuma 23:47
10 bin kişi Cumhuriyet için yürüdü
banner263
10 bin kişi Cumhuriyet için yürüdü
Tekirdağ'da CHP teşkilatının Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında organize ettiği yürüyüşe, hafif yağmura karşın 10 bin kişi katıldı.
Tabela


Tekirdağ’da CHP İl Başkanlığı, Büyükşehir Belediye Başkanlığı ve merkez Süleymanpaşa Belediyesi, Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında yürüyüş düzenledi.
Cumhuriyet Yürüyüşü’ne CHP Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer, Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak,
Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, MHP Süleymanpaşa İlçe Başkanı Fatih İşcan, kentteki sivil toplum örgütleri ile her yaştan yaklaşık 10 bin kişi katıldı.
Köprübaşı Meydanı’nda toplanıp dev Türk bayrağı açan kalabalık, ellerinde meşaleler ve marşlar eşliğinde Hükümet Caddesi’nden geçip Cumhuriyet Meydanı yakınında bulunan tarihi belediye binasına kadar hafif yağmur altında yürüdü.
Hükümet Caddesi üzerinden geçen meşaleli grup görsel şölen oluştururken, civardaki vatandaşlar da alkış tutarak korteje eşlik etti.
Tarihi belediye binası önünde 10’uncu Yıl Marşı okuyup, ‘Mustafa Kemal’in askerleriyiz’, ‘Türkiye laiktir, laik kalacak’ diye slogan atan grup daha sonra dağıldı.  


beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV