banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

19 Nisan 2024 Cuma

Filistinli Gazeteciler Sendikası acı bilançoyu açıkladı

12 yaşındaki çocuk evinde öldürüldü

Elazığ'da ortaokul 3. sınıfa giden 12 yaşındaki kız çocuğu evinde boğazından bıçaklanarak öldürüldü.

10 Ekim 2015 Cumartesi 05:10
12 yaşındaki çocuk evinde öldürüldü
banner299
12 yaşındaki çocuk evinde öldürüldü
Elazığ'da ortaokul 3. sınıfa giden 12 yaşındaki kız çocuğu evinde boğazından bıçaklanarak öldürüldü.

Olay, merkez Abdullah Paşa Mahallesi 272. Sokak'ta bulunan Batı Kent Sitesi 17 numarada meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, Teyfik Yaramanoğlu Ortaokulu 3. sınıf öğrencisi 12 yaşındaki Nazlı Aydın, derste rahatsızlanınca aynı okulda görevli öğretmen babası Halis Aydın'a söyleyerek annesiyle hastaneye gitmek için eve gitti. Bir süre sonra eşine ulaşamayan baba, komşularından yardım istedi. Komşuları eve geldiğinde anne Mesude Aydın, çocuğunu bazı kişilerin
bıçaklayıp kaçtığını söyledi ve yardım istedi. Olay yerine çağrılan sağlık ekipleri boğazından bıçaklanan küçük çocuğun hayatını kaybettiğini belirledi.

Elazığ Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ve Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüğü ekipleri gelerek evde inceleme yaptı. Savcının da incelemesinin ardından küçük kızın cansız bedeni otopsi için Fırat Üniversitesi Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayın şokunu yaşayan küçük kızın ailesi, yakınları tarafından sakinleştirilirken, sağlık ekipleri de müdahalede bulundu.

Mahalle sakinleri de ailenin hiç düşmanı olmadığını ve iyi insanlar olarak bildiklerini belirterek, kızlarının boğazından ve vücudundan bıçaklanarak öldürüldüğünü duyunca şaşırdıklarını söyledi.

Cinayetin neden ve kim tarafından işlendiğinin tespit edilmesi için başlatılan soruşturma devam ediyor.

beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV