banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner314
20 Nisan 2024 Cumartesi

Dijital Yapay Zeka Mı

Adana'da fuhuş operasyonu

Edinilen bilgiye göre, Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Ahlak Büro Amirliği ekipleri, Başkan Y. (65) adlı şahsın fuhuş yapmak isteyen kadınlara aracılık ettiği bilgisine ulaştı.

09 Mayıs 2016 Pazartesi 12:27
Adana'da fuhuş operasyonu
banner311
Adana'da fuhuş operasyonu
Edinilen bilgiye göre, Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Ahlak Büro Amirliği ekipleri, Başkan Y. (65) adlı şahsın fuhuş yapmak isteyen kadınlara aracılık ettiği bilgisine ulaştı.

Polis, savcılıktan alınan izinle müşteri kimliğinde Başkan Y.'yi telefonla aradı. Başkan Y., polise 100 lira para istediğini ve bir süre beklemesi gerektiğini söyledi. Başkan Y., daha sonra Mehmet U'yu (50) arayarak, "Bir müşteri aradı fuhuş yapmak istiyor" dedi. Bunun üzerine Mehmet U., eşi Nermin U.'yu (35) arayarak "Bugün iş var hemen gel" dedi. Genç kadın eşinin verdiği adrese geldi. Polisi arayan
Başkan Y. de polise adresi verdi. Polis, adrese gelip para verdikten sonra polis kimliğini gösterip Başkan Y. ile Mehmet U.'yu gözaltına aldı. Genç kadın ise ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.

Yelken Bayrak


Genç kadın, ifadesinde kocasının 2 aydır işsiz olduğunu, eşinin bin lira işsizlik maaşı aldığını, 600 lira ev kirasına verebilmek ve ev ihtiyaçlarını giderebilmek için 2 aydır fuhuş yapmaya başladığını, günde 10 kişiyle fuhuş yaparak para kazandığını söyledi. Nermin U., "Bu işe Başkan Y. kocam işsiz kaldıktan sonra 'Geçinemiyorsunuz, genç ve güzelsin, fuhuş yap çok iyi para kazanırsınız, sizden aracı parası almam' dedikten sonra başladım. Eşimin de fuhuş yaptığımdan bilgisi var" dediği öğrenildi.

Mehmet U.'nun ise ifadesinde işsiz kaldığı için eşinin fuhuş yaptığını ancak kendisinin eşine fuhuş yap ya da yapma demediğini söylediği öğrenildi. Genç kadın ifadesi alındıktan sonra serbest bırakılırken, 2 şahıs adliyeye sevk edildi. Zanlılar çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklandı. Zanlılardan Başkan Y. basın mensuplarının "Neden gözaltına alındınız?" sorusuna, "Kavga ettiğim için aldılar" yanıtını verdi.

İkinci olayda ise polis, Şengül A. (56) isimli kadının evinde Yeşim Ü. (37) adlı kadına fuhuş yaptırdığı bilgisine ulaştı. Evi takibe alan polis ekipleri, eve yapılan baskında iki erkek ile birlikte Şengül A. ve Yeşim Ü.'yü yakaladı. Polis, fuhuş yapan erkeklerin ifadesini alıp serbest bıraktı. Yeşim Ü.'nün 2 aydır fuhuş yaptığını ve günde bin 200 lira para kazandığını, Şengül A.'ya 10 bin lira para kazandırdığını söylediği öğrenildi.

Şengül A. ise suçlamaları kabul etmedi. Zanlı kadın sevk edildiği adliyede tutuklandı.


web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV