banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner326
29 Mart 2024 Cuma

6 ay çakarlı araçla para taşıdık

Adana’da gül sulu 1 Mayıs kutlaması

Adana'da Kamu-Sen tarafından düzenlenen 1 mayıs kutlamasında Isparta'dan gelen sendika üyesi alana toplananların üzerine gül suyu sıktı.

01 Mayıs 2015 Cuma 17:30
Adana’da gül sulu 1 Mayıs kutlaması
banner229
Adana’da gül sulu 1 Mayıs kutlaması
Adana'da Kamu-Sen tarafından düzenlenen 1 mayıs kutlamasında Isparta'dan gelen sendika üyesi alana toplananların üzerine gül suyu sıktı.

Kamu-Sen üyeleri Türkiye genelinde 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nü, Adana'da kutladı. Farklı illerden gelerek İnönü Caddesi üzerinde bulunan sendika binasında toplanan yaklaşık 2 bin kişi, Türk bayrakları, döviz ve pankartlar taşıdı. 2 kilometre uzaklıktaki Atatürk Parkı'na yürüyen, aralarında Kamu-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk ile MHP Adana Milletvekili Muharrem Varlı'nın da bulunduğu göstericiler, 'Hırsız var' sloganı, alkış ve pankartlarla hükümete tepki
gösterdi.

'İKTİDARIN İŞİNE GELİYOR'


Mitinge Isparta'dan katılan bir kişi, üzerinde 'Hükümetin biber gazına karşı Türk memurunun gül suyu' yazılı zirai ilaçlama bidonundaki gül suyunu polislere ve eylemcilere sıktı. Üzerine gül suyu sıkılan polisler kısa süreli şaşkınlık yaşarken, sonrasında gülümsedi. Mitingde konuşan İsmail Koncuk, Taksim Meydanı'ndaki 1 Mayıs tartışmalarına değindi. 1 Mayıs'ta çalışma hayatının sorunlarını gündeme getirmek istediklerini ve Adana'da kutlama yaptıklarını anlatan Koncuk, "Taksim'de yaşananlar iktidarın işine geliyor. Mağdur olan çalışanlar ama, hep iktidar mağduru oynuyor" dedi.

1 MAYIS'IN ÇALIŞAN İŞÇİLERİ

1 Mayıs mitingi sırasında bir kadın, Atatürk Parkı yakınlarında bulunan evin penceresinden pencereleri silerken görüldü. Tüpçüde çalışan bir işçi de sipariş götürürken, miting alanına gelip Türk bayrağı salladı. Kamu-Sen üyeleri tüpçüye sıcaktan korunması için şapka taktı.

web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV