banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner306
28 Mart 2024 Perşembe

6 ay çakarlı araçla para taşıdık

Ankara’da kum fırtınası

Ankara'nın Polatlı ilçesinde meydana gelen toz fırtınası, ilçeyi karanlığa bürüdü. Olayla ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Yıldızkaya, "Ben 50 yıldır böyle bir şey görmedim" diyerek vatandaşları evde kalmaları konusunda uyardı.

12 Eylül 2020 Cumartesi 18:34
Ankara’da kum fırtınası
banner266
Ankara’da kum fırtınası!

Ankara'nın Polatlı ilçesinde meydana gelen toz fırtınası, ilçeyi karanlığa bürüdü. Olayla ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Yıldızkaya, "Ben 50 yıldır böyle bir şey görmedim" diyerek vatandaşları evde kalmaları konusunda uyardı. Öte yandan Ankara Valisi Vasip Şahin, "Kum fırtınasında havada uçuşan cisimler nedeniyle 6 kişi yaralandı" dedi. Meteoroloji Genel Müdürülüğü de Ankara için kuvvetli rüzgar ve fırtına uyarısında bulundu.

TABELA

Ankara’nın Polatlı ilçesinde saat 15.00 sıralarında kum fırtınası meydana geldi. Bir anda etkisini gösteren fırtına nedeniyle gökyüzü karanlığa büründü, devasa toz bulutları oluştu.

Paniğe kapılan vatandaşlar, boş alanlara kaçıştı. Ev ve iş yerlerinin çatıları uçtu, bazı ağaçlar devrildi. Fırtına nedeniyle şehir merkezinde elektrikler kesildi.


6 YARALI VAR

Ankara Valisi Vasip Şahin, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, “Polatlı ve civarındaki ilçelerimizde meydana gelen şiddetli rüzgar olayı üzerine ekiplerimizce yapılan ilk tespitlere göre havada uçuşan cisimlerden kaynaklı 6 vatandaşımız hafif yaralanmış olup şimdilik başka bir can ya da mal kaybına ilişkin tespit bulunmamaktadır” dedi.

“50 YILDIR BÖYLE BİR ŞEY GÖRMEDİM”

Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya, “50 yıldır böyle bir şey görmedim” diyerek bölge halkına evde kalmaları konusunda uyarıda bulundu.

“CAN YA DA MAL KAYBI OLMADIĞI TESPİT EDİLDİ”

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş da “Kıymetli hemşehrilerim, Polatlı başta olmak üzere birçok ilçemizde yaşanan kum fırtınasında yoğun bir mesai harcayan çalışma arkadaşlarım fırtınada can ya da herhangi bir mal kaybı olmadığını tespit ettiler. Bütün Ankaralılara geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum” mesajı paylaştı.



METEOROLOJİDEN UYARI!

Öte yandan, Meteoroloji Genel Müdürülüğü de Ankara için kuvvetli rüzgar ve fırtına uyarısında bulundu. Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün Twitter hesabından yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:


* Ankara radarından alınan veriler ve yapılan son değerlendirmelere göre önümüzdeki 2 saatlik periyotta Ankara’nın batı ve kuzey kesimlerinde (Polatlı, Ayas, Beypazar, Güdül, Kızılcahamam) beklenen sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların yerel olarak kuvvetli olacağı tahmin ediliyor.

* Meydana gelmesi muhtemel ani sel, su baskını, yıldırım, küçük çaplı dolu yağışı ve yağış anında kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.



Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Anahtar Kelimeler: Ankara’da Kum Fırtınası

YORUM YAZ

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

      Yorumlar
      Toplam 2 yorum mevcut

    • tanju çol 4 yıl önce yorumlandı

      allah beterinden korusun neler olmuş yaaaa

    • sevda 4 yıl önce yorumlandı

      geçmiş olsun ankara :(

    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV