banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner287
19 Nisan 2024 Cuma

12 yıl sonra Başkan Erdoğan'dan Irak ziyareti

Antalya'da vahşet

Rus eşini öldürdü, çocuklarını zehirledi

14 Şubat 2017 Salı 15:05
Antalya'da vahşet
banner311
Antalya'da vahşet 

Beylikdüzü Tabela

Rus eşini öldürdü, çocuklarını zehirledi
Antalya'nın Aksu İlçesi’nde 60 yaşındaki Muammer Gül, Rus asıllı eşi 37 yaşındaki Anna Gül’ü pompalı tüfekle, 13 ve 15 yaşındaki biri kız 2 çocuğunu zehirleyerek öldürdü, ardından tüfekle intihar etti.


Antalya'da cinnet getiren adam, eşini pompalı tüfekle, 2 çocuğunu da zehirleyerek öldürdü, daha sonra karısını öldürdüğü tüfekle intihar etti. Olay bugün saat 13.30 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Antalya’nın merkez Aksu ilçesi Dumanlar Mahallesi’nde yaşayan 60 yaşındaki Muammer Gül, Rus uyruklu eşi Anna Gül’ü (37) pompalı tüfekle, 13 ve 15 yaşlarındaki biri kız 2 çocuğunu zehirleyerek öldürdü. Muammer Gül, daha sonra tüfekle intihar etti. 

Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV