banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

20 Nisan 2024 Cumartesi

Dijital Yapay Zeka Mı

Balıkçılara av yasağı 15 Nisan'da başlıyor

Gıda,Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, 15 Nisan ile 1 Eylül tarihleri arasında balık avlamak yasaklandı.

13 Nisan 2014 Pazar 10:29
Balıkçılara av yasağı 15 Nisan'da başlıyor
banner263
Balıkçılara av yasağı 15 Nisan'da başlıyor
Gıda,Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, 15 Nisan ile 1 Eylül tarihleri arasında balık avlamak yasaklandı.
Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, tüm denizlerde; 15 Nisan 2014 tarihi itibariyle trol ve gırgır ağları ile avcılık yapan balıkçılar için genel av yasağı başlayacağını açıkladı. Av yasağı 1 Eylül'de sona erecek.
UZATMA AĞLARIYLA SU ÜRÜNLERİ AVCILIĞI YAPABİLECEK

15 Nisan'dan itibaren, isteyen balıkçılar karasuların bitişiğindeki uluslararası sularda ve su ürünleri avcılık tebliği ile getirilen düzenlemelere uyulması şartıyla uzatma ağlarıyla su ürünleri avcılığı yapabilecek.
PALAMUT AVCILIIĞINDA DÜŞÜŞ

Bakanlıktan yapılan açıklamada, 2013-2014 av sezonunda avcılıktan elde edilen üretimimizin önemli bölümünü hamsi, palamut, istavrit ve çaça gibi göçmen balık türleri oluşturduğu belirtildi. Açıklamada, "Göçmen balıkların üretiminde balık türünün biyolojisi, ortamdaki besin durumu, besin zincirindeki yeri ve su sıcaklığı gibi bazı çevresel faktörler etkili olmaktadır. Bu nedenle balıkların av verimlerinde, yıllara göre dalgalanma görülebilmektedir. Avlanılan türler açısından, bir önceki av sezonu ile karşılaştırma yapıldığında; hamsi avcılığında artış, istavrit ve çaça avcılığında sabit bir seyir, palamut avcılığında ise bir miktar düşüş olduğu gözlenmiştir." denildi.

beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV