banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner323
25 Nisan 2024 Perşembe

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Başkentte otobüs belediye durağına daldı: 12 ölü

Ankara'da belediye otobüsünün durağa dalması sonucu 12 kişi hayatını kaybederken, en az 8 kişi de yaralandı.

01 Ekim 2015 Perşembe 16:29
Başkentte otobüs belediye durağına daldı: 12 ölü
banner266
Başkentte otobüs belediye durağına daldı: 12 ölü
Ankara'da belediye otobüsünün durağa dalması sonucu 12 kişi hayatını kaybederken, en az 8 kişi de yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Dikimevi'nde meydana gelen kazada, bir belediye otobüsü freninin boşalması sonucu otobüs durağına daldı.

İlk belirlemelere göre 12 kişinin öldüğü, 8'den fazla kişi de yaralandığı kaydedildi. Olay yerinde sağlık ekipleri ve itfaiye çalışmalarını sürdürüyor.

ANKARA VALİSİ'NDEN AÇIKLAMA

Ankara Valisi Mehmet Kılıçlar, Dikimevi'ndeki kazada, ilk belirlemelere göre 12 kişinin yaşamını yitirdiğini, 7-8 de yaralı bulunduğunu bildirdi.

Kılıçlar, Ankara Emniyet Müdürü Kadri Kartal ile kazanın
meydana geldiği yerde incelemelerde bulundu, yetkililerden bilgi aldı.

İlk belirlemelere göre, otobüs şoförünün herhangi bir sağlık sorununun bulunmadığını aktaran Kılıçlar, "Kalp krizi gibi bir şeyi de yok. Şu anda otobüs şoförü karakola gitmek üzere. İlk ifadesi, 'Otobüs benim kontrolümden çıktı' yönünde" diye konuştu.

Kılıçlar, şunları kaydetti:

"Gördüğünüz gibi durağa ve duraktan da kaldırımın üzerinden 70-80 metre önüne gelen vatandaşlarımızı sürükleyerek 70-80 metre sonra durmuş. İlk bilgilerimiz bu kadar. Hepimize geçmiş olsun. Vatandaşlarımıza başsağlığı, ailelerine sabır diliyorum."

"Otobüsün altında şu anda birileri var mı?" sorusu üzerine Kılıçlar, "Burası olay yeri. Biz gerekeni yapıyoruz. Siz de bizim çalışmalarımızı kolaylaştırın" dedi.

Kazadan sonra olay yerine toplananlarla polis arasında gerginlik yaşandı. Polis toplanan kalabalığı biber gazı kullanarak dağıttı.

GÖRGÜ TANIĞI KONUŞTU

Olaya şahit olan bir görgü tanığı katliam gibi kazayı şöyle anlattı: "Durakta konuşuyorduk. Otobüsün kaldırım boyunca insanları altına aldığını gördüm. 200-300 metreyi kaldırımda gitti. Bazı vatandaşların havalara savrulduğunu gördüm.

"SADECE VURDUĞUNU GÖRDÜK"

Otobüsün altında öyle tahmin ediyorum ki 7-8 kişi vardı. 4-5 tane kaldırımda ölü insanlar vardı. Kaldırım boyunca insanlara vurdu gitti. Sadece vurduğunu gördük. Bir ses duymadık. Ardından can pazarı yaşandı. Orada ekipler geldi, ambulanslar geldi sonra bizi yaklaştırmadılar."

Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV