banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner225
19 Nisan 2024 Cuma

Filistinli Gazeteciler Sendikası acı bilançoyu açıkladı

Batman’da bomba yüklü patlatılan araçtan cephanelik çıktı

Batman İl Emniyet Müdürlüğü'nce şüpheli bulunan bir araç takibe alındı.

27 Ağustos 2015 Perşembe 11:19
Batman’da bomba yüklü patlatılan araçtan cephanelik çıktı
banner321
Batman’da bomba yüklü patlatılan araçtan cephanelik çıktı
Batman İl Emniyet Müdürlüğü'nce şüpheli bulunan bir araç takibe alındı.

Takibe alındığını fark eden araçta bulunan iki şahıs aracı boş bir araziye bırakıp kaçtılar. Bomba yüklü olduğu anlaşılan araç, 9 Saat süren bir çalışmanın ardından kontrollü bir şekilde patlatıldı. Büyük bir gürültüyle patlatılan araçta çok sayıda mermi ve silah da bulundu.

beylikdüzü oto servis

Edinilen bilgiye göre. Olay Batman Yeşiltepe Mahallesi mevkiinde meydana geldi. Akşam saatlerine şüpheli bulunan bir araç Batman İl
Emniyet Müdürlüğü ekiplerince takibe alındı. Takip edildiğini fark eden araç sürücüsü ve yanında bulunan şahıs aracı mısır tarlasına yakın bir yere park edip uzaklaştılar. Aracın yanına gelen polis ekiplerinin araçta bomba olduğunu fark etmesi üzerine bölgeye çok sayıda güvenlik güçleri ve bomba imha uzmanları çağrıldı.

Güvenlik güçleri tarafından, bombada olası bir uzaktan kumanda düzeneği olma ihtimaline karşı bölgeye frekans kesici Jammer'li araçlar sevk edilip, geniş güvenlik önlemleri alındı.Bomba imha uzmanlarının yaptığı detaylı çalışmanın ardından araç fünyeyle üç kez kontrollü bir şekilde patlatıldı. Patlatılan araç hurda yığınına dönüştü. Öte yandan patlatılan araçta çok sayıda mermi, 1 adet Biksi marka silah, 3 adet Kalaşnikov tüfek ve 1 adet EM 16 silah ele geçirildi. Bomba yüklü aracın patlatılmasının ardından olay yerine gelen olay yeri inceleme ekipleri çevreye savrulan bomba düzenekleri, kurşun ve silahları toplayarak incelenmek üzere Emniyet Müdürlüğü'ne götürülürken olayla ilgili bir kişinin gözaltına alındığı öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Kars'ta 250 kilo patlayıcı bulundu!

Kars'ın Digor ile Kağızman ilçeleri sınırında gerçekleştirilen arazi araması sırasında 250 kilo patlayıcı madde bulundu.
İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı birlikler tarafından bölgede arazi arama- tarama çalışması başlatıldı. Digor ilçesine Bostankale ile Kağızman’ın Karakale köyleri kırsalında araziye saklanmış halde, kullanıma hazır 250 kilo patlayıcı ele geçirildi. Bir menfezde saklanan patlayıcı madde kontrollü
olarak imha edildi. Arama- tarama faaliyetleri sürdürülüyor.

beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV