banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner306
19 Mart 2024 Salı

Milli Yol Partisi Beylikdüzü Gümbür Gümbür Geliyor

Büyük İstanbul Tüneli’ne onay

İstanbul’un iki yakasını Boğaz’ın altından birleştirecek Metro hattı ve kara yolu tüneli için düğmeye basıldı.

20 Ocak 2019 Pazar 16:10
Büyük İstanbul Tüneli’ne onay
banner263
Büyük İstanbul Tüneli’ne onay

İstanbul’un iki yakasını Boğaz’ın altından birleştirecek Metro hattı ve kara yolu tüneli için düğmeye basıldı.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından hazırlatılan ve İstanbul Boğazı’nın altından geçecek 3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli projesine ilişkin plan tadilatı teklifleri İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi’nde onaylandı. CHP Grubu, projeye ilişkin çekinceleri olmasına karşın, plan teklifine olumlu oy verdi.

İncirli–Söğütlüçeşme Metro Hattı 30.7 kilometre uzunluk ve toplam 15 istasyon olarak planlandı. 3 katlı Büyük İstanbul Tüneli Projesi, İstanbul Boğazı geçişi kapsamında Anadolu ve Avrupa yakasında olmak üzere 2 geçiş merkezi bulunacak.Teklif plana göre, yapımı planlanan 3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli Projesi plan tadilatı, Dolmabahçe–Levazım- Baltalimanı- Ayazağa Tünelleri Projesi, Kuzey Marmara Otoyolu, Beykoz–Çekmeköy, Kağıthane, Sarıyer, Seytantepe, Cendere Vadisi Şişli, Ümraniye Hekimbaşı Kazım Karabekir ve İnkilap mahalleleri, Üsküdar, Eyüp, Çobançeşme Mevkii, Metro ve karayolu Boğaz Geçişi Projesi ve Kabataş–Mahmutbey arası metro güzergahı Bağcılar plan paftalarına da işlenecek.

Şematik olarak belirlenen güzergah ve istasyon yerleri, uygulama imar planı aşamasında kesinleşecek.



Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV