banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner306
29 Mart 2024 Cuma

6 ay çakarlı araçla para taşıdık

Cem'in annesi cezasını odacı olarak tamamladı

Münevver Karabulut cinayetinde olay yerindeki kanları temizlediği gerekçesiyle 3 yıl hapis cezasına çarptırılan Cem Garipoğlu’nun annesi Tülay Makbule Garipoğlu, cezasının 7 ayını cezaevinde, geri kalanını ise Çağlayan’daki İstanbul Adalet Sarayı’nda odacı olarak tamamladı.

23 Ekim 2013 Çarşamba 12:34
Cem'in annesi cezasını odacı olarak tamamladı
banner267
Cem'in annesi cezasını odacı olarak tamamladı
Münevver Karabulut cinayetinde olay yerindeki kanları temizlediği gerekçesiyle 3 yıl hapis cezasına çarptırılan Cem Garipoğlu’nun annesi Tülay Makbule Garipoğlu, cezasının 7 ayını cezaevinde, geri kalanını ise Çağlayan’daki İstanbul Adalet Sarayı’nda odacı olarak tamamladı. Tülay Makbule Garipoğlu 6 ay boyunca haftanın 5 günü 4’er saat adliyedeki bir mahkeme kaleminde getir-götür işleri yaptı.

Liseli Münevver Karabulut 3 Mart 2009’da Cem Garipoğlu tarafından Bahçeşehir’deki villalarında başı kesilerek öldürüldü. Cem Garipoğlu, cinayetin ardından 197 gün boyunca kaçtı. Daha sonra da polise teslim edildi. Cem Garipoğlu canavarca hisle adam öldürmek suçundan 24 yıl hapis cezası aldı. Annesi Tülay Makbule ve amcası Hayyam Garipoğlu ise suçluya yardım ve delil karartma suçlarından 3’er yıl hapis cezasına çarptırıldı. Babası ise beraat etti.

ANNE GARİPOĞLU 7 AY CEZAEVİNDE KALDI

Hakkındaki hapis cezasının onanmasının ardından Tülay Makbule Garipoğlu 29 Temmuz 2012’de Kocaeli Cumhuriyet Başsavcılığı’na teslim oldu. Hayyam Garipoğlu ise sırra kadem bastı. Kocaeli Yarı Açık Kadın Cezaevi’ne konulan Tülay Makbule Garipoğlu 7 ay cezaevinde kaldı.
ADLİYEDE ODACI OLARAK ÇALIŞTI

İnfaz yasasına göre cezaevinde kalma süresini tamamlayan Tülay Makbule Garipoğlu, cezasının geri kalan kısmını Denetimli Serbestlik Yasası kapsamında tamamlamak için savcılığa müracaat etti. Tülay Makbule Garipoğlu’nun talebi olumlu bulundu ve kalan cezasını kamu yaranına hizmet ederek tamamlamasına karar verildi. Tülay Makbule Garipoğlu için adres olarak Çağlayan'daki İstanbul Adliyesi belirlendi. Tülay Makbule Garipoğlu, adliyede 'odacı' olarak işe başladı. Yaklaşık 6 ay boyunca haftanın 5 günü, günde 4 saat çalışan Garipoğlu'na 'getir götür' işleri yaptırıldı. Sabah işe başlamadan önce imza atan ve akşamları evine dönen anne Garipoğlu, geçtiğimiz Ağustos ayında 'odacı' olarak cezasını tamamladı.
AMCA HALEN KAYIP

Cem Garipoğlu’nun amcası Hayyam Garipoğlu ise kendisine gönderilen çağrı pusulalarına yanıt vermedi. Avukatı aracılığıyla Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı’na başvuran Hayyam Garipoğlu, büyük bir şirketin başında olduğunu ve işlerinin aksamaması için cezasının bir süreliğine ötelenmesini istedi. Ancak bu isteği kabul görmedi. Hayyam Garipoğlu teslim olmayınca hakkında yakalama kararı çıkartıldı.

web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV