banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

19 Nisan 2024 Cuma

Filistinli Gazeteciler Sendikası acı bilançoyu açıkladı

CHP İlçe Başkanı tartıştığı arkadaşını öldürdü

Aydın'ın Germencik İlçesi’nde, CHP İlçe Başkanı Mehmet Bozdağ bilinmeyen nedenle tartıştığı arkadaşı Aytunç Şükrü Tek’i tabancayla vurup öldürdü.

04 Mayıs 2017 Perşembe 06:46
CHP İlçe Başkanı tartıştığı arkadaşını öldürdü
banner266
CHP İlçe Başkanı tartıştığı arkadaşını öldürdü
Aydın'ın Germencik İlçesi’nde, CHP İlçe Başkanı Mehmet Bozdağ bilinmeyen nedenle tartıştığı arkadaşı Aytunç Şükrü Tek’i tabancayla vurup öldürdü. Bozdağ olay yerinden plakası belirlenemeyen bir otomobille kaçtı. Polis olaydan sonra kaçan Bozdağ’ı yakalamak için çalışma başlattı.

Beylikdüzü Tabela

Olay, saat 21.00 sıralarında Park Mahallesi Namık Kemal Caddesi’nde meydana geldi. Cumhuriyet Halk Partisi Germencik İlçe Başkanı Mehmet Bozdağ, arkadaşı Aytunç Şükrü Tek’in evine geldi. Burada bir süre kaldıktan sonra henüz belirlemeyen nedenden dolayı aralarında tartışma çıktı.

"KOCAMI ÖLDÜRDÜLER YETİŞİN"

Tartışmanın büyümesi üzerine iddiaya göre Bozdağ belindeki tabancayla Tek’e tek el ateş etti. Kafasına gelen kurşunla ağır yaralanan Tek’in eşi Dilek Tek sokağa
çıkarak ’Kocamı öldürdüler yetişin’ diyerek bağırmaya başladı. Zanlı Bozdağ ise olay yerinden plakası belirlenemeyen bir otomobille kaçtı.

POLİS YAKALAMAK İÇİN ÇALIŞMA BAŞLATTI

Durumun bildirilmesi üzerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde evli ve bir çocuk babası Tek’in öldüğünü belirledi.

Polis, olaydan sonra kaçan Bozdağ’ı yakalamak için çalışma başlattı.

Ekrem İmamoğlu Dokunulmaz mı!

Vira İstanbul Yıkılıyor!


tabela



beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV