banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner314
29 Mart 2024 Cuma

6 ay çakarlı araçla para taşıdık

Dağ keçisi öldüren avcılara 15 bin TL ceza

Tunceli'de kaçak avcılar tarafından öldürülen dağ keçisinin cansız bedeni, duyarlılık oluşturması için halka teşhir edildi.

18 Ocak 2015 Pazar 23:46
Dağ keçisi öldüren avcılara 15 bin TL ceza
banner299
Dağ keçisi öldüren avcılara 15 bin TL ceza
Tunceli'de kaçak avcılar tarafından öldürülen dağ keçisinin cansız bedeni, duyarlılık oluşturması için halka teşhir edildi.

Kaçak avcılar tarafından öldürülen dağ keçisinin cansız bedeni, Tunceli Milli Parklar ve Doğa Koruma Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından kent merkezine getirildi. Dağ keçisinin leşi, duyarlılık yaratılması için Seyit Rıza Meydanı'na bırakılarak halka teşhir edildi.


Öte yandan 3 kişi oldukları belirtilen 3 Kaçak avcıya, Tunceli Milli Parklar ve Doğa Koruma Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından 5'er bin lira olmak üzere 15 bin lire para cezası kesilerek, Cumhuriyet Savcılığı'na suç duyurusunda bulunuldu.

Tunceli Mili Parklar ve Doğa Koruma Şube Müdürü Ali Haydar Gürsönmez, kaçak avcılardan ele geçirilen ölü dağ keçisinin halka gösterildiği alanda yaptığı konuşmada, "Yaban hayatını koruma konusunda son derece kararlı bir çalışma yürütmekteyiz. Bu konuda Tuncelili vatandaşlar bizlere son derece yardımcı oluyor. Ama çevre illerden ve bölgelerden ilimize gelen kaçak avcılar, zaman zaman bize sıkıntı yaratabiliyor. Mazgirt İlçemiz'de kırsal alanında dağ keçisi avlayan kimliği belirlenen 3 kişiyi tespit ettik ve Jandarma ile yaptığımız işbirliği sonucu, kişilerden ikisini yakaladık. Diğeri de yakalanacak. Tunceli halkı, dağ keçilerinin avlanmaması ve korunması için inanılmaz bir çaba içinde ve halkımızın kutsal saydığı ve sahip çıktığı değerler, bizim için çok önemli. Kaçak avlanmanın önüne geçmek için gece gündüz çalışıyoruz, bu avı yapanlar hakkında idari ve adli işlem başlatılmıştır. Kaçak av yapan şahıslara 15 bin lira idari para cezası kesilmiştir" dedi.

beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV