banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner248
19 Nisan 2024 Cuma

12 yıl sonra Başkan Erdoğan'dan Irak ziyareti

Değer Deniz cinayetinde korkunç şüphe

Beyoğlu’nda evinde boğularak öldürülmüş halde bulunan müzisyen Değer Deniz’in, kapısında zorlama izi bulunmadığı ve evden bir şey alınmadığı belirlendi.

07 Mayıs 2015 Perşembe 10:11
Değer Deniz cinayetinde korkunç şüphe
banner291
Değer Deniz cinayetinde korkunç şüphe
Beyoğlu’nda evinde boğularak öldürülmüş halde bulunan müzisyen Değer Deniz’in, kapısında zorlama izi bulunmadığı ve evden bir şey alınmadığı belirlendi.

Evinde boğularak öldürülmüş halde bulunan Değer Deniz’in, ses sanatçılığının yanı sıra masaj terapi danışmanlığı yaptığı öğrenildi. Yapılan araştırmalarda kapıda zorlama izi bulunmadığı ve evden bir şey alınmadığı belirlendi.

Bulgular Değer Deniz’in tanıdığı bir kişi tarafından işlenmiş olma ihtimaline kuvvetlendirdi. Polis olayın meydana geldiği yerdeki tüm kamera kayıtları ile Değer Deniz’in bilgisayarı ve cep telefonunu da incelemeye aldı.

Olay, dün Sıraselviler Kuloğlu Mahallesi Güllabici Sokak’ta 3 katlı apartmanın 1’inci katında meydana geldi. Ablası Değer Deniz’den iki gündür haber alamayan Orhan Deniz, önceki gün saat 19.00 sıralarında çilingir yardımıyla girdiği evde ablasını, koridorda elleri bağlı öldürülmüş buldu. Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği bünyesinde başlatılan soruşturma kapsamında ekipler, kadının çanta kordonu ile boğularak öldürüldüğünü belirledi. Olay yeri inceleme ekipleri de evde parmak izi çalışması başlattı.

Komşularının ve tanıyan kişilerin ifadelerine başvuran polis, genç kadının müzisyenlik dışında masaj terapi danışmanlığı yaptığı bilgisine ulaştı. Genç kadının,en son görüştüğü kişi ya da kişileri araştıran polis, evde yaptıkları incelemede dış kapıda herhangi bir zorlama izine ya da ev içinde herhangi bir dağınıklığa rastlamadı. Yapılan ilk incelemede evden bir şey alınmadığı tespit edildi.

Cinayetle ilgili somut veriler elde etmek amacıyla yakın çevredeki kamera görüntülerini toplayan polis, kapıda zorlama olmamasının, cinayetin tanıdık birinin işlenme ihtimalini kuvvetlendirdiğini söyledi. Değer Deniz’in bilgisayar ve cep telefonuda katille ilgili bir ipucu bulunma ihtimaline karşılık inceleniyor.

beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV