banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

28 Mart 2024 Perşembe

6 ay çakarlı araçla para taşıdık

Dehşet: 12 ölü

3 ilimizde peşpeşe meydana gelen trafik kazalarında katliam gibi rakam ortaya çıktı. 12 kişi hayatını kaybetti.

22 Eylül 2014 Pazartesi 12:43
Dehşet: 12 ölü
banner291
Dehşet: 12 ölü
3 ilimizde peşpeşe meydana gelen trafik kazalarında katliam gibi rakam ortaya çıktı. 12 kişi hayatını kaybetti.

Malatya'da meydana gelen trafik kazasında minibüsün köprü menfezine uçması sonucunda aynı aileden 6 kişi öldü, 4 kişi ise yaralandı. Feci kazaya uğrayan Şanlıurfalı ailenin Amasya'da düğünden döndükleri belirtildi.

Kaza, Malatya-Sivas Karayolu üzerinde gece saat 03.00 sularında Hasançelebi'ye 5 kilometre uzaklıktaki Yeşilkale Mahallesi yakınlarında meydana geldi. Sivas istikametinden Malatya'ya seyir halindeki sürücüsü öğrenilemeyen 16 NP 641 plakalı minibüs, TCDD üst geçidi için yapılmakta
olan köprü inşaatının menfezine uçtu. Kazanın ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda ambulans ile AFAD kurtarma ekibi yönlendirildi. Araç içerisinde sıkışan cesetler saatlerce AFAD ekiplerince yapılan çalışma sonucunda çıkartıldı.

Kazada halen isimleri tespit edilemeyen aynı aileden 6 kişi olay yerinde hayatını kaybetti. Kazada yaralanan çocuk olan 4 kişi ise ambulanslar ile Malatya Devlet Hastanesi ve Turgut Özal Tıp Merkezi'ne kaldırıldı. Devlet Hastanesi'ne getirilen Ferhat Keklik'in (14) sağlık durumunun iyi olduğu belirtilirken, Turgut Özal Tıp Merkezi'ne kaldırılan yaralıların hayati tehlikelerinin bulunduğu ve isimlerinin tespit edilemediği öğrenildi.

Kazaya karışan ailenin Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinden olduğu ve Amasya'dan yakınlarının düğününden dönmekte oldukları belirtildi.

Bu arada, köprü inşaatı nedeniyle bölgede sürücüleri uyarıcı herhangi bir levha ve uyarıcı işaret bulunmadığı ileri sürüldü.

Kazayla ilgili olarak başlatılan soruşturma sürerken, kazaya kurban gidenlerin isimlerini tespit edilmeye çalışıldığı öğrenildi.

Katliam gibi trafik kazası: 4 ölü, 20 yaralı

Fethiye karayolunun 20. kilometresinde meydana gelen trafik kazasında, 4 kişi öldü, 20 kişi de yaralandı.

Sabahleyin Denizli istikametinden Antalya'ya giden Özgür Özkaya (38) idaresindeki 20 EA 977 plakalı otomobil, aşırı sürat ve dikkatsizlik sonucu Korkuteli'nin Kızılcadağ mahallesinde devam eden yol yapım inşaatına giden servisle çarpıştı. Kazada otomobilin tüpü 30 metre ileriye fırladı.

Otomobil sürücüsü Özgür Özkaya (38), Güldeniz Özkaya (38), Zeynep Çön (63) ile servis içinde bulunan Muammer Atılay (42) yaşamlarını
yitirdi. Cenazeler, Korkuteli Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Karayolu yapımı için giden inşaat işçi servisinde sürücü Abdullah Akkocak ile Yusuf Yılmaz, Faruk Kıtır, Hüseyin Taş, İbrahim Mert, Asım Bayık,Fahri Kürklü, Bayram Okka, Ali Demirci, İzet Avan, İsmail Çiftçi, Şemdin Aykoç, M. Ali Kaya, Mustafa Açık, Fervan Şakiroğlu, Adem Kaya, Ünal Akdere, İlyas Açıkalın, Zeynel Pakkan, Naci Sönmez yaralandı. Yaralılar ambulanslarla Korkuteli Devlet Hastanesi ile Özel Medi Yaşam Hastanesine kaldırıldı.

Alkollü kamyonet sürücüsü otomobili biçti: 2 ölü, 3 yaralı

Denizli'de, sürücüsünün alkollü olduğu iddia edilen kamyonet kontrolden çıkıp orta refüjdeki demir bariyerleri parçalayarak karşı şeritte otomobile çarptı.

Kazada 2 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.Kaza, bugün saat 20.30 sıralarında Sümer Mahallesi Ankara-Denizli Karayolu Dokuzkavaklar Köprülü Kavşağı üzerinde meydana geldi. İşadamı Fikret Özsoy (64), kullandığı 20 ABF 91 plakalı kamyonetle şehir merkezine doğru giderken, direksiyon hakimiyetini kaybetti. Kontrolden çıkan kamyonet karayolunun ortasındaki demir bariyerleri çarptıktan sonra karşı şeride geçti. Kamyonet, Abdullah Akdağ'ın (19) kullandığı 20 YC 706 plakalı otomobile çarptı. Kamyonet, çarpışmanın etkisiyle ters döndü. Otomobil hurdaya dönerken, çarpmanın etkisiyle etrafa saçılan bariyerlerin parçaları aynı yönde ilerleyen Talip Akyol'ın kullandığı 20 YH 544 plakalı otomobilin ön camına isabet etti. Kazayı görenler durumu sağlık, itfaiye ve polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine gelen sağlık ekipleri yaptığı incelemede otomobil sürücü Abdullah Akdağ ve yanında oturan Ali Çınar (21) hurdaya dönen otomobilde sıkışarak hayatını kaybettiğini belirledi.Yaralanan kamyonetin sürücüsü Fikret Özsoy ile otomobilin içindeki yolcular Ahmet Kaplan ve Tuğba Sönmez, ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Olay yerinde yapılan incelemelerin ardından otomobil içindeki Ali Çınar ile Abdullah Akdağ'ın cesetleri itfaiye ekipleri tarafından çıkarılarak Pamukkale Üniversitesi Hastanesi Adli Tıp morguna kaldırıldı. Servergazi Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınan kamyonet sürücüsü Fikret Özsoy'un alkollü olduğu öğrenildi. Yapılan incelemede kamyonetten tüfek, mermiler ve bira kutusu çıktı. Tüfek ve mermilere polis el koydu.Otomobiline bariyer çarpan Talip Akyol, kazadan yara almadan kurtulurken, Denizli Devlet Hastanesi'nde tedaviye alınan Ahmet Kaplan'ın sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. (AJASNLAR)

beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV