banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner287
24 Nisan 2024 Çarşamba

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

‘Devamsızlık silme’den hapse

Oğlunun 28 gün devamsızlığını sildirmek isteyen veliye cinsel ilişki teklif eden ve 300 TL de rüşvet isteyen müdür yardımcısı tutuklandı.

12 Nisan 2014 Cumartesi 09:54
‘Devamsızlık silme’den hapse
banner291
‘Devamsızlık silme’den hapse
Oğlunun 28 gün devamsızlığını sildirmek isteyen veliye cinsel ilişki teklif eden ve 300 TL de rüşvet isteyen müdür yardımcısı tutuklandı.

Tabela Neon


4 günde iddianameyi tamamlayan savcılık şüphelinin 17 yıl hapsini istedi.

BAKIRKÖY Cumhuriyet Başsavcılığı’nın hazırladığı iddianameye göre, 9’uncu sınıfta okuyan oğlunun 28 gün devamsızlığı olduğunu öğrenen anne G.H. (40), 2 Nisan’da okul müdür yardımcısı Nazmi A.’nın (46) yanına gitti. G.H. oğlunun devamsızlığının silinmesini isteyince Nazmi A. cinsel ilişki karşılığında bunu halledebileceğini söyledi ve elle taciz etti. Ardından itiraz eden kadından 300 TL rüşvet
istedi.

ÖNCE TACİZ, SONRA PARA

G.H. yanında bulunan 50 TL’yi müdür yardımcısına verdi. Müdür yardımcısı 200 TL daha istedi. Ertesi gün veli, Bakırköy Asayiş Büro Amirliği’ne giderek şikâyetçi oldu. Ekipler seri numaraları alınan 200 TL parayı veliye vererek okula götürmesini söyledi. Veli de parayı müdür yardımcısına verdi. Bu sırada polisler, müdür yardımcısını suçüstü yakaladı. Gözaltına alınan Nazmi A., alınan parayı makbuz karşılığı okul aile birliğine yatıracağını iddia etti.

4 GÜNDE İDDİANAME TAMAM

Nazmi A. tutuklandı. Savcılık soruşturmayı 4 günde tamamlayarak iddianameyi hazırladı. Müdür yardımcısı Nazmi A.’nın rüşvet suçundan 5 yıldan 10 yıla kadar, cinsel saldırı suçundan da 2 yıldan 7 yıla kadar olmak üzere toplam 17 yıl hapsi talep edildi.

web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV