banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner296
19 Mart 2024 Salı

Milli Yol Partisi Beylikdüzü Gümbür Gümbür Geliyor

DOĞAN CÜCELOĞLU'NA VEDA

83 yaşındaki psikolog ve yazar Prof. Dr. Doğan Cüceloğlu geçen salı günü Beşiktaş'taki evinde hayatını kaybetmişti. Cüceloğlu için Levent Afet Yolal Camii'nde tören düzenleniyor.

18 Şubat 2021 Perşembe 13:20
DOĞAN CÜCELOĞLU'NA VEDA
banner291
DOĞAN CÜCELOĞLU'NA VEDA

83 yaşındaki psikolog ve yazar Prof. Dr. Doğan Cüceloğlu geçen salı günü Beşiktaş'taki evinde hayatını kaybetmişti. Cüceloğlu için Levent Afet Yolal Camii'nde tören düzenleniyor.

Beylikdüzü Tabela

Doğan Cüceloğlu için, bugün Beşiktaş'taki Levent Afet Yolal Camii'nde cenaze töreni düzenleniyor. Cüceloğlu'nun Türk Bayrağına sarılı tabutu, camiye getirildi. Eşi Yıldız Hacıevliyagil Cüceloğlu, ailesi ve yakınları, Cüceloğlu'nun tabutu başında gözyaşı döktü. Ünlü yazarın cenazesi, kılınacak cenaze namazının ardından Aşiyan Mezarlığı'nda toprağa verilecek.

Cenaze törenine katılan Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, 'Bütün sıfatlarından bağımsız güzel bir insandı. Daha iyi nasıl olabiliriz sorusu üzerine Amerika'da Türkiye'de bir çok çalışma yapmış kıymetli bir bilim insanıydı. Her zaman dünyaya açık ama yerli ve milli bir insandı. Eserleri ile inşallah etkisi devam edecek. Cumhurbaşkanımızın taziye dileklerini de ailesine ilettim. Ailesine de sabırlar diliyorum.' dedi.

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk ise, 'Hepimizin hocası ve Türk öğretmenlerinin öğrencilerinin, ailelerinin velilerin hepsinin yetişmesinde çok özel bir emeği olan bir hocamız. Ve İnsanları üzerlerindeki etiketlerinden bağımsız olarak kalbi ile okuyabilen bir ustamız. Eserleri ile ortaya koyduğu çalışmalarıyla, hatıralarıyla yaşayacak bir büyüğümüz. Allah rahmet eylesin. ifadelerini kullandı.


beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV