banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner225
20 Nisan 2024 Cumartesi

Dijital Yapay Zeka Mı

Durdurulan otomobilin altından ceset çıktı

Zeytinburnu'nda aracının altına aldığı cesetle trafikte seyreden otomobilin sürücüsü, diğer sürücülerin ikazıyla durdurabildi.

16 Şubat 2015 Pazartesi 09:24
 Durdurulan otomobilin altından ceset çıktı
banner266
 Durdurulan otomobilin altından ceset çıktı
Zeytinburnu'nda aracının altına aldığı cesetle trafikte seyreden otomobilin sürücüsü, diğer sürücülerin ikazıyla durdurabildi. Cesetle yaklaşık 5 kilometre yol kat eden sürücü, durduğunda karşılaştığı manzara ile şoka girdi.
O3 TEM bağlantı yolundan Aksaray istikametine giden Sezer D'nin kullandığı 34 SJ 559 plakalı Otomobilin altında bir nesnenin sürüklendiğini gören sürücüler büyük şok yaşadı. Otogardan Aksaray istikametine ilerleyen sürücüler, 34 SJ 559 plakalı otomobilin altında sallanan eli fark edince sürücüyü uyarıp durdurmak istedi. Otomobili içerisinde yüksek sesle müzik dinlediği belirtilen sürücü Sezer D. ise uyarıları fark etmeyip yoluna devam etti. Zeytinburnu anıt mezar önüne kadar yaklaşık 5 kilometre boyunca o halde devam eden sürücü, aracının önü kesilen diğer sürücüler tarafından durduruldu. İkaz üzerine aracının altına bakan Sezer D., gördüğü manzara karşısında şoka girdi. Otomobilinde herhangi bir çarpma izine rastlanılmayan Sezer D., ifadesine başvurulmak üzere polis merkezine götürüldü.

Sezer D.'yi durduran görgü tanıkları yaşananları, "Otogar istikametinden biz geliyorduk. Geride köprünün ortasında bir kaza olmuştu belliydi zaten. Ben aracın altında bir el fark ettim. Ceset olduğunu anladım. Arkadaşı burada fark ettik zor durdurduk." sözleriyle aktardı.


Otomobil altında sıkışan ceset, otomobil çekici ile kaldırıldıktan sonra çıkarıldı. Olay Yeri İnceleme polislerinin delil çalışması yaptığı ceset üzerinden kimlik çıkmadı. Ölen kişinin yaşlı bir erkeğe ait olduğu görüldü.

İşlemlerin ardından ceset, cenaze aracıyla Adli Tıp Kurumu'na götürüldü. Polis kazanın meydana geldiği güzergahta bulunan bir başka plaka ve kazayla ilgili soruşturma başlattı.

web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV