banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner288
24 Nisan 2024 Çarşamba

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Duygu'nun cinayet şüphelisi nişanlısı yakalandı

20 yaşındaki Yankı Duygu Bayrak'ın cinayet şüphelisi olarak aranan nişanlısı 24 yaşındaki oto yıkama işyeri sahibi Rıdvan Koçer yakalandı.

16 Eylül 2014 Salı 06:22
Duygu'nun cinayet şüphelisi nişanlısı yakalandı
banner321
Duygu'nun cinayet şüphelisi nişanlısı yakalandı
20 yaşındaki Yankı Duygu Bayrak'ın cinayet şüphelisi olarak aranan nişanlısı 24 yaşındaki oto yıkama işyeri sahibi Rıdvan Koçer yakalandı.

MERSİN'de göğsünden av tüfeğiyle vurularak yaşamını yitiren 20 yaşındaki Yankı Duygu Bayrak'ın cinayet şüphelisi olarak aranan nişanlısı 24 yaşındaki oto yıkama işyeri sahibi Rıdvan Koçer yakalandı. Koçer, adliyeye sevk edilirken olayın kazayla olduğunu söyledi.

Olay, 7 Eylül'de merkez Mezitli İlçesi Tece Mahallesi'ndeki Alize Sahil Sitesi C-3 Blok 5'inci katta bulunan Rıdvan Koçer'in evinde meydana geldi. İddiaya göre aralarında şiddetli geçimsizlik
bulunan eşiyle boşanma aşamasında olan Rıdvan Koçer, nişanlısı Yankı Duygu Bayrak'la birlikteyken evden silah sesi geldi. Olayın ardından Koçer, nişanlısının babasının cep telefonuna "Kazayla oldu. Ambulans çağırın kızınızı kurtarın" şeklinde mesaj attıktan sonra kaçarken, eve gelen baba kızının cansız bedeni ile karşılaştı. Polis evde yaptığı incelemede pompalı av tüfeği buldu.

ONU ÇOK SEVİYORDUM

Duygu Bayrak'ın cinayet şüphelisi olarak aranan Rıdvan Koçer Adana'da yakalandı. Mersin'e getirilen Koçer, polisteki ifadesinde olayın kazayla olduğunu öne sürdü. Olay günü banyodan çıktığı sırada pompalı av tüfeğinin nişanlısının elinde gördüğünü, ardından temizlemek için aldığı sırada bir anda kazayla ateş aldığını iddia eden Koçer, olay sonrası korktuğu için babasına mesaj atıp kaçtığını söyledi. İfadesinin ardından adliyeye sevk edilen Rıdvan Koçer, gazetecilerin 'Neden vurdun?' sorusu üzerine, "Ben vurmadım, kazayla silah patladı. Ben onu çok seviyordum, insan sevdiğine kıyar mı?" dedi. 'Silahı nereden buldun?' şeklindeki bir başka soruya ise Koçer, "Silah benim değildi, kendisinindi. Silahı o eve getirmişti" diye yanıt verdi.

Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV