banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner296
28 Mart 2024 Perşembe

6 ay çakarlı araçla para taşıdık

Dershaneler seçim sonrasına kaldı

Hükümet cemaat kavgasının en önemli unsuru olan “Dershaneler Tasarısı” seçim sonrasına kalıyor.

31 Ocak 2014 Cuma 13:16
Dershaneler seçim sonrasına kaldı
banner312
Dershaneler seçim sonrasına kaldı
Hükümet cemaat kavgasının en önemli unsuru olan “Dershaneler Tasarısı” seçim sonrasına kalıyor.

Hükümet, yaşanan siyasi ve ekonomik gelişmelere bağlı olarak önceliklerini revize etti. TBMM’nin gündemini yakından ilgilendiren bu gelişmelerin ardından cemaat ile kavganın en önemli unsuru olan “Dershaneler Tasarısı” seçim sonrasına kalıyor. İktidar Partisi, ekonomik istikrarı korumak için hazırlayacağı acil bir ekonomi paketini de seçimden önce TBMM’nin gündemine getirebilecek.

DERSHANE KRİZİ DONACAK

Hürriyet gazetesinin haberine göre, dershanelerin kapatılarak özel okula dönüştürülmesi tasarısı, yerel seçimlerden sonraya kaldı. Tasarının Meclis’e sevkedileceği ancak görüşmelerin seçimlerden sonra yapılacağı belirtildi. Hükümet temsilcilerinin ilk sinyallerini verdiği karar, önceki gün Ak Parti grup yönetiminin, Başbakan Tayyip Erdoğan’la yaptığı toplantıda kesinleşti. TBMM, şubat ayı sonunda çalışmalarına yerel seçimler nedeniyle bir ay süreyle ara verecek.

Bu sürede, halen görüşülen torba tasarının ardından genişletilmiş demokratikleşme paketi, komutanların yüce divanda yargılanması ile AFAD yasası çıkartılacak. TBMM gündeminde olmayan ancak ekonomik gelişmeler nedeniyle hazırlıklarının sürdüğü dile getirilen “Ekonomi Paketinin” seçimlerden önce yasalaştırılabileceği iddia ediliyor.

Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV