banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner319
29 Mart 2024 Cuma

6 ay çakarlı araçla para taşıdık

Kız yurdunda ‘sapık kız’ paniği

Kredi Yurtlar Kurumu Edirne Selimiye Kız Öğrenci Yurdu I blokta yaşanan hırsızlık olayı sonrası öğrenciler arasında 'sapık kız' söylentisi panik yarattı.

11 Ocak 2014 Cumartesi 13:07
Kız yurdunda ‘sapık kız’ paniği
banner312
Kız yurdunda ‘sapık kız’ paniği
Kredi Yurtlar Kurumu Edirne Selimiye Kız Öğrenci Yurdu I blokta yaşanan hırsızlık olayı sonrası öğrenciler arasında 'sapık kız' söylentisi panik yarattı.

Sosyal paylaşım sitelerinde yer alan iddialara göre,kız öğrencilerin odasına giren bir kızın, çaldığı eşyaların yerine 'çamaşır, kanlı bıçak ve elma' bıraktığı dedikodusu öğrencilerin korkulu rüyası oldu.Selimiye Kız Öğrenci Yurdu Müdürü Tayyar Gül,öğrencilerin iddialarının araştırıldığını, ancak herhangi bir tespit yapılamadığı için konunun sadece 'dedikodudan’'ibaret olduğunu açıkladı.

Trakya Üniversitesi Balkan Yerleşkesi içerisinde yer alan yaklaşık 400 öğrencinin kaldığı Kredi Yurtlar Kurumu Selimiye Kız Öğrenci yurdu I blokta önceki gece 03.30 sıralarında hırsızlık meydana geldi. Bir kız öğrencinin eşyasının çalındığını iddia etmesi üzerine 2 polis ekibi kızların kaldığı bloğa geldi.Polis ekiplerinin geldiğini gören kız öğrenciler yurt önünde toplandı. Polis ekipleriparmak izi tespiti yapıp,çevrede araştırma yaptıktan sonra olay yerindenayrıldı.Sonunda hırsızlık konusunun yanlış anlaşılmadan ibaret olduğu ortaya çıktı.

YURT MÜDÜRÜ: TAMAMEN DEDİKODU

Olaydan sonra öğrenciler arasında başlayan dedikodular, kısa sürede yayılarak sosyal paylaşım sitelerinde büyüdü. Facebook ve Twitter sitelerinde,kız öğrencilerin odasına giren ve çaldığı eşyaların yerine 'çamaşır, kanlı bıçak ve elma' bıraktığı öne sürülen 'sapık kız' olduğu yayıldı. Kız öğrenciler korkudan uyuyamadıklarını ve final haftasında derslerine çalışamadıklarını birbirlerine anlatmaya başladı.Sosyal paylaşım sitelerinde 'sapık kız' dedikodusunun yayılması üzerine Kredi Yurtlar Kurumu Genel Müdürlüğü, dün yurda 2 müfettiş göndererek iddiaların araştırılmasını istedi. Bilgisine başvurulan kızlar, 'sapık kız' konusunu duyduklarını ancak görmediklerini söyledi.

Selimiye Kız Öğrenci Yurdu Müdürü Tayyar Gül, öğrenciler arasında iddialar üzerine genel müdürlükten gelen 2 müfettişin yurtta inceleme yaptığını belirterek şunları söyledi:

"Bir odada yanlış anlaşılmadan dolayı hırsızlık olduğu sanılmış, gece yarısı yurda polis ekipleri gelip inceleme yaptı. Bu sırada toplanan öğrenciler arasında bazı iddialar yayıldı. Bakanlığa ve kuruma bu konuda bir çok şikayet geldi. Bunun üzerine gelen 2 müfettiş iddiaları araştırdı. Ancak iç çamaşırı, bıçak ve ya da başka bir şey gören yok. Konu tamamen dedikodudan ibaret. Bir de aynı gece astım hastası olan bir kızımız bayılmış, ambulans da gelince öğrenciler tedirgin olmuşlar ama herhangi bir durum yok, herkes rahat olabilir."

TWİTTER’A YAZDILAR

'Sapık Kız' iddiaları özellikle sosyal paylaşım sitelerinde yayıldı. 2 Gün içerisinde yüzlerce yazı paylaşılırken, öğrenciler kendilerine ait sayfalarda, "Edirne KYK kız yurdunda bir kız, odalara kanlı kilotla, kanlı bıçak 3 oldu bırakıyor. Bıraktığı için bu gece bütün kızlar dışarı', 'Kızların eşyalarını çalıp yerine kanlı don bırakan bi psikopat olduğu söyleniyor' gibi yazılar yazdığı görüldü.

beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV