banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner288
28 Mart 2024 Perşembe

6 ay çakarlı araçla para taşıdık

FETÖ'nün ablaları SODES'i hortumlamış!

Mersin'de Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ) soruşturması kapsamında gözaltına alınan 31 kişi adliyeye sevk edildi.

15 Ağustos 2016 Pazartesi 17:50
FETÖ'nün ablaları SODES'i hortumlamış!
banner266
FETÖ'nün ablaları SODES'i hortumlamış!
Mersin'de Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ) soruşturması kapsamında gözaltına alınan 31 kişi adliyeye sevk edildi.

Sosyal Destek Programı (SODES) Projesi kapsamında faaliyet gösteren derneklere yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 6'sı kadın 31 kişi Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'nde ifade verdikten sonra sağlık kontrolünden geçirildi.

SODES Projesi kapsamında devletten elde edilen yardımları FETÖ'ye aktardıkları öne sürülen dernek yöneticileri ve bazı üyelerinden oluşan şüpheliler daha sonra geniş güvenlik önlemleri altında adliyeye sevk edildi.

Elleri kelepçeli olarak adliyeye götürülen şüpheliler arka kapıdan içeri alındı.

Beylikdüzü Mercedes Servisi

UŞAK'TA 20 KİŞİ TUTUKLANMIŞTI

Aralarında bazı Uşaklı iş adamlarının eşlerinin de bulunduğu 3’ü öğretmen ve 1 hemşirenin de olduğu toplam 20 kişi de geçtiğimiz günlerde tutuklanmıştı.

Uşak’ta, Cumhuriyet Başsavcılığınca FETÖ'nün darbe girişimi sonrası sürdürülen soruşturma kapsamında, Uşak Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından 'ablalara' yönelik yapılan operasyonda adliyeye sevk edilen 22 kadından 20’si tutuklanırken, 2 kadın, savcılık sorgusunun ardından serbest bırakılmıştı.

Tutuklanan zanlılar için, örgütün finansı için kermes, himmet, kurban, zekat ve bağış talebiyle dini duyguları istismar ederek topladıkları kayıt dışı paraları örgütün kurduğu sermaye şirketleri ile örgüt mensuplarının şirketlerine yönlendirerek aklama faaliyetlerinde bulundukları, FETÖ'nün gizli şifrelerle haberleşen ve 'Altın Nesil' oluşturma faaliyetleri kapsamında insan kaynağı temin ettikleri, örgütün amaç ve ideolojisi doğrultusunda Uşak ve çevre illerde yapılan otel toplantılara katıldıkları, örgüt lideri olan Fethullah Gülen’e ziyarete gittikleri, örgüt içerisinde 'Abi' diye isimlendirilen sorumluları ile 'Bylock' isimli şifreli programla gizlilik içerisinde haberleştikleri iddia edilmişti.




Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV