banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner300
18 Nisan 2024 Perşembe

Filistinli Gazeteciler Sendikası acı bilançoyu açıkladı

'Gaco'lar suçüstü yakalandı! Özel aparat iç çamaşırından çıktı

Adana'da evlerin kapısını açarak hırsızlık yapan Osmaniye'de "Gaco" diye tabir edilen aşiret üyesi biri 8.5 aylık hamile 4 kadın suçüstü yakalandı.

17 Mart 2017 Cuma 12:53
'Gaco'lar suçüstü yakalandı! Özel aparat iç çamaşırından çıktı
banner265
'Gaco'lar suçüstü yakalandı! Özel aparat iç çamaşırından çıktı

Adana'da evlerin kapısını açarak hırsızlık yapan Osmaniye'de "Gaco" diye tabir edilen aşiret üyesi biri 8.5 aylık hamile 4 kadın suçüstü yakalandı. Polise zorluk çıkartıp hırsız olmadıklarını ileri süren ancak kadın polis çağrılarak yapılan detaylı aramada zanlılardan Nazan Y.'nin iç çamaşırında hırsızlık için kullanılan uzun ve ince plastik bir aparat ele geçirildi.

Beylikdüzü Tabela

Olay Çukurova ilçesinde meydana geldi. İddiaya göre, Osmaniye'de "Gaco" diye tabir edilen aşiret mensubu Sibel Y. (24), Cankız T. (30) Nazan Y. (26) ve Dilek Y. (39) Adana'ya gelerek hırsızlık yapmaya başladı. Kadınlar kilitlenmeden çekilen kapıları belirleyip plastik aparat ile kapıların dillerini kaydırıp açıp içeri girdi. 4 kadın, Eda Kısa isimli bir kadının da evine girerek evden altın 9 bilezik, 2 yüzük, 2 bileklik ve 3 altın kolyeyi çalıp kayıplara karıştı.

İÇ ÇAMAŞIRINDA BULUNDU

Polis bu tür şikayetlerin artması üzerine zanlıları yakalamak için Çukurova ilçesinde harekete geçti. Polis bir apartmanda 4 şüpheli kadın olduğu ihbarı gelmesi üzerine adrese baskın yaptı. Şüpheli 4 kadın, apartmanda bir eve girmeye çalışırken suçüstü yakaladı. Kadınlar polise zorluk çıkartıp hırsız olmadıklarını ileri sürdü. Ancak kadın polis çağrılarak yapılan detaylı aramada zanlılardan Nazan Y.'nin cinsel organında uzun ve ince plastik bir aparat ele geçirildi.  Kadının bu aparatı kilitlenmeden çekilen kapıların dilini kaydırarak açmaya yaradığı öğrenildi. İç çamaşırından aparat çıkan Nazan Y.'nin ise 8.5 aylık hamile olduğu görüldü. Kadınların apartmana 4 kadınla birlikte gelerek aile süsü verdiği böylece dikkat çekmediği belirlendi.  8.5 aylık hamile kadının gözaltında "şimdi doğuracağım, beni bırakın, oğlum olacak" dediği öğrenildi.  Zanlılar ifadelerinin ardından adliyeye sevk edildi.

beylikdüzü gnl tabela

Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV