banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner287
19 Mart 2024 Salı

Milli Yol Partisi Beylikdüzü Gümbür Gümbür Geliyor

Gazi askeri eve otobüsle gönderdiler

Hakkari'de terör saldırısında yaralanan er 22 yaşındaki Muzaffer Yalçındağ, tedavisinin ardından memleketi Afyonkarahisar'a otobüsle gönderildi.

08 Eylül 2017 Cuma 09:04
Gazi askeri eve otobüsle gönderdiler
banner312
Gazi askeri eve otobüsle gönderdiler

Beylikdüzü Tabela

Hakkari'de terör saldırısında yaralanan er 22 yaşındaki Muzaffer Yalçındağ, tedavisinin ardından memleketi Afyonkarahisar'a otobüsle gönderildi. Yaralı askeri terminalde karşılayan CHP Afyonkarahisar Milletvekili Burcu Köksal, "Ne yazık ki Hakkari’de hain terör saldırısında yaralanan askerimizi yolcu otobüsüyle gönderiyorlar. Söylenecek çok şey var ama iktidarın şehit ve gaziler arasında ayrım yaptığının en güzel kanıtı" diye konuştu.
Hakkari’nin Yüksekova İlçesi kırsalında 31 Ağustos günü yürütülen operasyon sırasında teröristler tarafından döşenen el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu yaralanan 2. Motorize Piyade Taburu 5. Motorlu Piyade Bölük Komutanlığı’nda görevli er Muzaffer Yalçındağ, Ankara Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ndeki tedavisinin ardından otobüsle memleketine gönderildi.

Afyonkarahisar’ın Bolvadin İlçesi’nde oturan yaralı askeri dün akşam Afyonkarahisar Şehirlerarası Otobüs Terminali’nde CHP Milletvekili Burcu Köksal ve Türkiye  

Harp Malulü Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı karşıladı

AMBULANSTA KONTROL EDİLDİ

Yakınlarının yaralı askerin otobüsle gönderildiğini haber vermesi üzerine durumu öğrenen Milletvekili Burcu Köksal, 112 Acil Çağrı Merkezi’nden ambulans istedi. Otobüsten sekerek inen yaralı asker, gelen ambulansa bindirilerek durumu kontrol edildi. Milletvekili Köksal ve dernek başkanı Kumartaşlı askere durumunu sordu. Yaralı asker daha sonra ambulansla evine gönderildi.
"YARALI ASKERİMİZİ YOLCU OTOBÜSÜYLE GÖNDERİYORLAR"

Milletvekili Burcu Köksal, "Söylenecek çok şey var aslında ama en başından beri söylüyoruz, 'Şehit ve gaziler arasında ayrım yapmayın' diyoruz. Ama ne yazık ki bugün de olduğu gibi Hakkari’de hain terör saldırısında yaralanan askerimizi yolcu otobüsüyle gönderiyorlar. Söylenecek çok şey var ama iktidarın şehit ve gaziler arasında ayrım yaptığının en güzel kanıtı" dedi.

web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV