banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner225
19 Nisan 2024 Cuma

Filistinli Gazeteciler Sendikası acı bilançoyu açıkladı

İstanbul Felç Metrobüsler Yolda Kaldı!

İstanbul'da beklenen kar yağışı özellikle akşam saatlerinde etkili olmaya başladı. Metrobüsler çalışmıyor, hayat felç oldu..

17 Şubat 2015 Salı 18:33
İstanbul Felç Metrobüsler Yolda Kaldı!
banner264
İstanbul Felç Metrobüsler Yolda Kaldı!
İstanbul'da beklenen kar yağışı özellikle akşam saatlerinde etkili olmaya başladı. Yoğun yağışın ardından megakentte trafik adeta felç oldu.

Akşam iş çıkışı evlerine gitmek isteyen İstanbullular büyük sıkıntı yaşıyor. Kar yağışının etkili olduğu Avrupa yakasında metrobüsler hareket etmekte zorlanıyor. Beylikdüzü'ne giden metrobüsler Avcılar'da durdu. Yüzlerce insan metrobüsler içinde bekliyor. Bazı yolcular ise metrobüsten inip yürüyerek yollarına devam ediyor. Zincirlikuyu'ya yönüne giden metrobüsler ise Beylikdüzü durağında kontak kapattı.

Yağışın, yarın da şiddetini arttırarak devam etmesi bekleniyor.

İstanbul'da yoğun kar yağışı sonrası iş çıkışı trafik adeta felç oldu.

GÜNDÜZ TEM'DE KAZA...
Kaza saat 15.00 sıralarında TEM Otoyolu'nun Edirne yönünde meydana geldi. Kar ve tipi nedeniyle kayganlaşan yolda çok sayıda araç birbirine girdi. Alınan bilgiye göre, etkili olan tipi nedeniyle TEM Otoyolu Selimpaşa mevkiinde kayan araçlar kazaya neden oldu. 50 metre arayla ilki ayrı zincirleme kaza meydana geldi. TIR ve kamyonların da karıştığı kaza nedeniyle TEM Otoyolu Selimpaşa mevkiinde çift yönlü olarak trafiğe kapandı. 40’a yakın aracın karıştığı kazada araç içinde sıkışan yaralılar olduğu belirtildi. İtfaiye ekipleri, kapanan yol nedeniyle olay yerine henüz ulaşamadı.
 
TEM'İN EDİRNE YÖNÜ ULAŞIMA KAPANDI
 
Zincirleme kaza nedeniyle TEM Otoyolu'nun Edirne istikameti ulaşıma kapandı. Trafik ekipleri, küçük araçların emniyet şeridinden geri dönmesini sağlarken, araçlar 7 kilometre mesafedeki Kumburgaz üzerinden E-5 Karayolu'na yönlendirildi.
Bu arada, kaza yapan araçların içinde sıkışan sürücüler ve yolcular da itfaiye ekiplerinin gelmesini bekliyor.
Öte yandan, TEM Otoyolu'nun İstanbul istikamenin açık olduğu, ancak trafiğin kontrollü olarak verildiği gözleniyor.
 
TRAFİK FELÇ OLDU
 
Yoğun kar yağışının ardından İstanbul trafiği iş çıkışı adeta durma noktasına geldi. Saat 17.09 itibarıyla aşağıdaki görüntü oluştu...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün kar yağışı ve fırtına uyarıları üzerine AKOM karla mücadele çalışmaları için alarma geçti.
İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından yapılan yazılı açıklamada kar yağışıyla ilgili şu ifadelere yer verildi;

“Gece yarısından itibaren İstanbul’un yüksek kesimlerinde etkili olan kar ve karla karışık yağmur, herhangi bir olumsuzluğa neden olmadı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanlığı, İtfaiye, Zabıta, Park ve Bahçeler ve Atık yönetim müdürlüğü ekipleri kış çalışmalarında 4 bin 815 personel bin 28 araç ile karla mücadele ve yolların açık tutulması için hazır bekletiliyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin oluşturduğu "KÖY TİM"leri ise köylerde kar kürüme çalışmaları muhtarların kontrolüne yapılıyor. Kar yağışı İstanbul’da bölgesel olarak zaman zaman tipi şeklinde devam ediyor.
Öğrencilerden Vali Vasip Şahin'e tweet yağmuru
 
Öte yandan kar İstanbul'da aralıklarla yoğun şekilde başlayınca öğrenciler Twitter üzerinden Vali Vasip Şahin'e mesaj yağdırmaya başladı.

0-25 CM KAR KALINLIĞI BEKLENİYOR
 
Devlet Meteoroloji İşleri'ne göre karın yarın etkisini artıracağı, Perşembe günü öğle saatlerine kadar aralıklarla ve zaman zaman kuvvetli kar sağanağı şeklinde devam edeceği bekleniyor. Bu süre zarfında kar yağışlarının, ilçe bazında değişiklikler göstermek üzere yerde 10-25 cm arasında kar örtüsü oluşturacağı tahmin ediliyor.

beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV