banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

29 Mart 2024 Cuma

6 ay çakarlı araçla para taşıdık

İstanbul'da art arda flaş kararlar

İstanbul'da dinmeyen yoğun kar yağışı nedeniyle İstanbul Valiliği, THY ve İDO'dan üst üste flaş kararlar geldi İstanbul Valiliği, megakentte devam eden kar yağışı nedeniyle TIR'ların trafiğe çıkışını yasakladı.

09 Ocak 2017 Pazartesi 15:56
İstanbul'da art arda flaş kararlar
banner312
İstanbul'da art arda flaş kararlar
İstanbul'da dinmeyen yoğun kar yağışı nedeniyle İstanbul Valiliği, THY ve İDO'dan üst üste flaş kararlar geldi
İstanbul Valiliği, megakentte devam eden kar yağışı nedeniyle TIR'ların trafiğe çıkışını yasakladı.

Beylikdüzü Tabela

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Afet Koordinasyon Merkezinden (AKOM) yapılan açıklamada, Meteoroloji Genel Müdürlüğünden alınan bilgilere göre yoğun kar yağışının şiddetini artırarak akşam geç saatlere kadar etkisini sürdüreceği belirtildi.

Açıklamada, "Kış lastiği kullanmayan sürücülerin trafiğe çıkmamaları önemle duyurulur. Valilik kararıyla tırların trafiğe çıkmaları yasaklandı." ifadelerine yer verildi.

İstanbul Belediyesi, TEM ve D-100'de kış lastiği veya zincir takmayarak yolda kalan 250 TIR ve ağır vasıta itfaiye ile yol bakım ekipleri tarafından çekildiğini açıkladı. Cuma günü akşam saatlerinde TEM'de 11 TIR kaymış, uzun kuyruklar oluşmuştu.

THY 18.00'E KADAR SEFERLERİNİ DURDURDU

Atatürk Havalimanı’nda görüş şartlarının düşmesi nedeniyle Türk Hava Yolları (THY) tüm iç ve dış hat seferlerini saat 18.00’e kadar durdurdu.

Sosyal medya üzerinden gelişmeleri paylayan Türk Hava Yolları Genel Müdürü Bilal Ekşi, "Atatürk Havalimanı’nda aşırı kar yağışı ve düşük görüş şartları sebebi ile 18.00 lokale kadar seferlerimizi kurallar gereği geçici olarak durdurduk" dedi.

İstanbul Atatürk Havalimanı’na iniş için bekleyen uçaklar, hava durumunun daha iyi olduğu diğer havalimanlarına yönlendirildi.

İDO'NUN YARIN SAAT 12:00'YE KADAR TÜM DIŞ HAT SEFERLERİ İPTAL

Yoğun kış şartlarının deniz ulaşımını etkilemesi nedeniyle, İstanbul Deniz Otobüsleri'nin (İDO) tüm deniz otobüsü ve hızlı feribot dış hat seferleri yarın saat 12.00'a kadar yapılamayacak.


beylikdüzü gnl tabela

beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV