banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner319
24 Nisan 2024 Çarşamba

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

İstanbul‘da ünlü inşaat firmasına operasyon!

Maket üzerinden satışını yaptıkları konutları vatandaşlara teslim etmedikleri ve bazı daireleri birden fazla kişiye satarak haksız kazanç elde ettikleri öne sürülen 18 şüpheli adliyeye sevk edildi.

29 Ağustos 2015 Cumartesi 03:18
İstanbul‘da ünlü inşaat firmasına operasyon!
banner264
İstanbul‘da ünlü inşaat firmasına operasyon!
İstanbul Mali Polis, ünlü şarkıcı Petek Dinçöz'ün de tanıtım yüzü olduğu ünlü bir inşaat firmasına operasyon düzenlendi. Projeden daire alan ancak sadece maket üzerinde kalan dairelerin 800 mağduru inşaat firmasından şikâyetçi oldu. Firma sahipleri ve arsa sahiplerinin arasında bulunduğu 18 kişi gözaltına alındı. Zanlılardan iki silah çıktı.

beylikdüzü oto servis

Ünlü bir inşaat firması Beylikdüzü, Büyükçekmece ve Tuzla'da dev proje adı altında lüks daireler yapılacağı iddiasıyla ünlü sanatçı Petek Dinçöz'le anlaştı. Reklam filmleri ile dairelerin satışları başlatıldı. Maket üzerinden yüzlerce daire satıldı. Teslim tarihi gelince ortada ne ev vardı nede inşaat. Firma mağdurları 800 kişi Büyükçekmece Adliyesi önünde toplanarak protesto gösterilerinde bulundu. Şikâyetler üzerine savcılık soruşturma başlattı. İstanbul Mali Şube Ekonomi Suçlarla Mücadele Şubesi soruşturmayı derinleştirdi. İnşaat firması ile ilgili çalışma başlatıldı. 800 mağdur tek tek dinlendi. Mali polis satışların maket üzerinden yapıldığını tespit etti.

EŞ ZAMANLI OPERASYON

Mali polis 6 ilçede 22 adrese eş zamanlı operasyon düzenledi. İnşaat firması sahipleri ve arsa sahiplerinin de aralarında bulunduğu 18 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan kişilerin ev ve iş yerlerinde yapılan aramalarda da 2 adet silah ele geçirildi.

Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV