banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner319
16 Nisan 2024 Salı

Filistinli Gazeteciler Sendikası acı bilançoyu açıkladı

İstanbullu yollarda kaldı

Ekrem İmamoğlu'nun "zekat ve fitre" derdine düşüp videosunu yayma derdine düştüğü saatlerde vatandaş otobüse bine bilme derdine düştü. İstanbullu yollarda kaldı...

15 Nisan 2020 Çarşamba 16:31
İstanbullu yollarda kaldı
banner229
İstanbullu yollarda kaldı

Ekrem İmamoğlu'nun "zekat ve fitre" derdine düşüp videosunu yayma derdine düştüğü saatlerde vatandaş otobüse bine bilme derdine düştü. İstanbullu yollarda kaldı...

REKLAM

Coronavirüs salgını sonrası İBB’nin İETT sefer sayılarının azaltılması ve otobüsleri garajlarda tutması ardından İstanbul’daki duraklarda otobüsü çilesi başladı. Kadıköy-Yenidoğan’da yaşanan olayda otobüsün önüne geçen İstanbullu yolcular, neden otobüs çıkarılmadığını soruyor. Bir diğeri “Evimize gidemiyoruz” diye isyan etti. Vatandaşlar cep telefonları ile amatörce çektikleri görüntüleri sosyal medyaya atarak umut bekliyor.


Koronavirüsü salgını sonrası İBB tarafından İstanbul'daki toplu ulaşımda sefer sayısı azaltılmıştı. Otobüs ve metrobüslerin büyük bölümü de garajlara çekilmişti. Bununla ilgili kalabalık otobüs, metro ve metrobüs görüntüleri ortaya çıkmıştı. Ekrem İmamoğlu, İETT otobüslerinin sefer sayısını azaltınca halk mağdur olmuştu. Koronavirüs sonrası işine gitmek zorunda kalan İstanbullunun çilesi hâlâ devam ediyor.

BEKLEYEN YOLCULAR OTOBÜSÜN ÖNÜNE GEÇTİ

Kadıköy-Yenidoğan'da yaşanan bir olay buna örnek. Durakta bekleyen İstanbullu, otobüslerin hiçbirisinin kendilerini almadığı söyleyerek isyan ediyor. 19 E Kadıköy-Yenidoğan Hattı otobüsü durağa geldiğinde bir vatandaş otobüsün önüne geçip otobüsü durdurmaya çalışıyor.

"İNSANLAR MAĞDUR, EVE GİDEMİYORUZ" DEDİ

Bir vatandaş ise durakta yaşanan olayı cep telefonuyla çekip sosyal medyada yayınladı. Kadıköy-Yenidoğan'da yaşanan olayda otobüsün önüne geçen bir İstanbullu, neden otobüs çıkarılmadığını soruyor:
"Otobüslerin hiçbirisi bizi almıyor. Biz arıyoruz cevap vermiyorlar" diyor. Şoföre ise "Söyleyeceksiniz o zaman!" diyor. Otobüs şoförü ise "Söylüyoruz abi, ama 'Yetmiyor' deyip ona göre çıkarmıyorlar" cevabını veriyor.



Vatandaş "Otobüsü ona göre çıkarsınlar. Burada insanlar mağdur, Emes Sanayi Sitesi A kapısı, Yenidoğan, insanlar burada evine gidemiyor" diye tepki gösterdi. Diğer bir vatandaş ise "Evimize gidemiyoruz" diye isyan ediyor.











web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV